Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Koje pojacalo za sto bolji zvuk, ali do 200evra:http://www.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&data%5Bpage%5D=1&data%5Btip_oglasa%5D=sell&data%5Blist_type%5D=group&data%5Bcategory_id%5D=1&data%5Bkeywords%5D=&data%5Bgroup_id%5D=117&data%5Blocation_id%5D=Koje kutije, sa odlicnim drajverima, do 300evra:http://www.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&data%5Bpage%5D=1&data%5Btip_oglasa%5D=sell&data%5Blist_type%5D=group&data%5Bcategory_id%5D=1&data%5Bkeywords%5D=&data%5Bgroup_id%5D=48&data%5Blocation_id%5D=Mislim da ste vec shvatili u mojoj prosloj temi kakav zvuk zelim. :)Hvala svima!

• Odgovora 8
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

MB Quart zvučnici i pojačalo yamaha u a klasi?

Napisano

Ako te zanima harman kardon HK-6600 mogu ti dati kontakt broj, koliko sam ja upucen to je u savrsenom stanju a cena je 180evra.

Napisano

Za 300 evrica mislim da se prodaju odlicni Quad zvucnici :Viannen_loungelizard: Imas u oglasima :rolleyes: pozz

To je odlična ponuda i odlični zvučnici, ali se bojim da Herr Nerro neće biti oduševljen gabaritima malih Quadova, koliko sam prateći onu drugu temu razumeo, očekivanja su gabaritno uslovljena, trosistemci sa veeelikim basom... :connie_nutzo:
Napisano

To je odlična ponuda i odlični zvučnici, ali se bojim da Herr Nerro neće biti oduševljen gabaritima malih Quadova, koliko sam prateći onu drugu temu razumeo, očekivanja su gabaritno uslovljena, trosistemci sa veeelikim basom... :connie_nutzo:

Tako je, jer kakvo je slusanje rep muzike ako nema basa da malo prodrma...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...