Jump to content

2.4 GHz


sir Oliver

Preporučeni Komentari

Imam Cherry bezicnog misa F300R. i bezicni receiver R-300R. Problem je sto se ne "vide". Po ubacivanju receivera u USB instaliraju se driveri ( Win7). U misu je cradle za receiver koji kad se izvadi oslobodi mikroswitch i mis pokusava ( LED trepka) da pronadje receiver. To traje nekoliko sekundi i onda kraj. Ne raspoznaju se.Da li neko zna kako se force povezuju mis i receiver? Na isti receiver moze da ide i tastatura pa zbog toga mislim da nisu jedinstveni receiver i mis jedan za drugog vec postoji neki nacin da se konektuju. kao DECT telefoi npr.Ako neko zna kako ili ima ovakvog misa i manual,. Svaka pomoc dobrodosla.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 7
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

@Niksem onog skrivenog switcha koji se aktivira vadjenjem receivera, nema neko drugo connect dugme. Zato i pitam one koji imaju/znaju, kako se radi conect. Neka kombinacija tastera ( i switcha)?@KoldCherry je straobalna firma. Njiohove tastature su neprejebive. Sto se kaze " Vek nemaju"

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Чуј Чери  :sarcastic_hand:.

Cherry je nekada pravio najpouzdanije, prave 'klik' tastature - samo da se zna.Najdoh ovo upatstvo:http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=20&sqi=2&ved=0CDUQFjAJOAo&url=http%3A%2F%2Fwww.cherry.pt%2Ffiles%2Fmanual%2F6440508-03_UFD3X-Orca-DE-US-FR.pdf&ei=5HorTODtOY6bOKXMhLMD&usg=AFQjCNGfZOtoiLb2y_86FhlRjKf88dJxsQ
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...