Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 55
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Таман, чим заврши са пројектом, иде, пошто се ожени, да га потајно у шупи гледуцка, диви му се и гаји наду да ће га некада једном унети у кућу.. :drinks:

Napisano

@Zdrawcke .... HTPC prilično dobro izgleda, a i kutije takođe :drinks: Za Gainclone si se stvarno potrudio :drinks:

Napisano

@Zdrawcke .... HTPC prilično dobro izgleda, a i kutije takođe :drinks: Za Gainclone si se stvarno potrudio :drinks:

Hvala Postavljena slika GC kutije cu da otvorim, pochupam LM4***, a unutra tje gurnem Sure Tripath 2050 koji je upravo stigao i svira za sve pare - bruka. Kud sam i pravio GC-ove (ima dva). Kad smo vec kod Pluto-a...Postavljena slika
Napisano

Nesto mi se mota cifra od oko 700 ojra po glavi, sa kupljenim PCB i planovima. Sve zavisi da li ces da kupujes ili pravis PCB, kao i posto su u Svrbiji saksije i cevke kenjare Postavljena slika

http://www.zdravke.com/pb/wp_fcab8828/wp_fcab8828.html

Moraću da vidim ovu drugu kombinaciju, dakle da pravim, mada je pitanje koliko mogu i tako da prištedim. Ja dImam 700 ojra ova moja bi mi odma dete napravila. Ili bi pobegla kada bi videla zvučnike od kenjarskih cevki :drinks:

Šalim se, dobro ću razmisliti i preračunati, u ovom trenutku je ipak školarina na prvom mestu (prokleto školovanje :drinks:).

Napisano

...valjda je vezano za Pluto u fazonu - prvo to uneses u sobu , zena se slogira bvelicinom , onda izneses i uneses Pluto i zence sretno

To! Ili, zena se slogira i pobegne, a ti slusas prave zvucnike! :drinks: Nego, malo ozbiljnije. Eto ja sam pre par godina napravio nesto sto bi se moglo nazvati "Sirotinjski Pluto". Cena: Dzabe. A lepo svira.Ovako:1.Posaljes zenu kod rodbine2. Odes do prodavnice tepiha, maznes im jednu veliku cev, doneses kuci.3. Iseces cev na nekih 2x100-110 cm3. Nadjes dva auto zvucnika od 10 com, kao oni na slici, ili jos jeftinije4. Turis par starih carapa, (muskih, zenskih), koje parce od starog dzepmera itd... u gornji deo cevi (ali ne previse-ostavi zeni pokoju carapu u fioci) :drinks:5. Proveris ima li WC papira, ako ima, potrosis , stavis novi da zena ne primeti, uzmes cevku sa starog papira i namestis dole (to ce biti rupica za bass) 4. Spojis i uzivas dok ne dodje zena, a onda ih brzo odspojis i sakrijes pod krevet :buehehe: Eto samo-objasnjavajucih slicica....

post-40-057861400 1275513794_thumb.jpg

post-40-015623100 1275513809_thumb.jpg

Napisano

Samo još neki difuzor gore i Bog :drinks:

Napisano

Samo još neki difuzor gore i Bog :drinks:

Cak ti ni to ne treba. :drinks: Pomenuti zvucnici su jako lepo svirali u kancelariji, tj. odma' do stola, spojeni za PC i Nad 3020 pojacalo. Dok nekim (novim) kolegama (tuzibabama) nije zasmetalo...A oni koji su imali imalo sluha, i dalje pitaju sta je bilo s'onim zvucnicima, kojima su svojevrememo dali nadimak Twin Towers....

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...