Ја sam sam Napisano Jun 2, 2010 #45 Napisano Jun 2, 2010 Pošto se još nisam priženio Ово ти је право време да почнеш!
zdrawcke Napisano Jun 2, 2010 Autor #46 Napisano Jun 2, 2010 Hej, ako nije tajna, koliko para je otprilike potrebno da se naprave? Mozda bih se ja upustio u avanturu, pošto se još nisam priženio Nesto mi se mota cifra od oko 700 ojra po glavi, sa kupljenim PCB i planovima. Sve zavisi da li ces da kupujes ili pravis PCB, kao i posto su u Svrbiji saksije i cevke kenjare http://www.zdravke.com/pb/wp_fcab8828/wp_fcab8828.html
gaggia Napisano Jun 2, 2010 #47 Napisano Jun 2, 2010 Таман, чим заврши са пројектом, иде, пошто се ожени, да га потајно у шупи гледуцка, диви му се и гаји наду да ће га некада једном унети у кућу..
Zen Mod Napisano Jun 2, 2010 #48 Napisano Jun 2, 2010 Nesto mi se mota cifra od oko 700 ojra po glavi, sa kupljenim PCB i planovima. Sve zavisi da li ces da kupujes ili pravis PCB, kao i posto su u Svrbiji saksije i cevke kenjare http://www.zdravke.c...p_fcab8828.html Maglite
Zvu Napisano Jun 2, 2010 #49 Napisano Jun 2, 2010 @Zdrawcke .... HTPC prilično dobro izgleda, a i kutije takođe Za Gainclone si se stvarno potrudio
zdrawcke Napisano Jun 2, 2010 Autor #50 Napisano Jun 2, 2010 @Zdrawcke .... HTPC prilično dobro izgleda, a i kutije takođe Za Gainclone si se stvarno potrudio Hvala GC kutije cu da otvorim, pochupam LM4***, a unutra tje gurnem Sure Tripath 2050 koji je upravo stigao i svira za sve pare - bruka. Kud sam i pravio GC-ove (ima dva). Kad smo vec kod Pluto-a...
pax404 Napisano Jun 2, 2010 #51 Napisano Jun 2, 2010 Nesto mi se mota cifra od oko 700 ojra po glavi, sa kupljenim PCB i planovima. Sve zavisi da li ces da kupujes ili pravis PCB, kao i posto su u Svrbiji saksije i cevke kenjare http://www.zdravke.com/pb/wp_fcab8828/wp_fcab8828.html Moraću da vidim ovu drugu kombinaciju, dakle da pravim, mada je pitanje koliko mogu i tako da prištedim. Ja dImam 700 ojra ova moja bi mi odma dete napravila. Ili bi pobegla kada bi videla zvučnike od kenjarskih cevki Šalim se, dobro ću razmisliti i preračunati, u ovom trenutku je ipak školarina na prvom mestu (prokleto školovanje ).
Vix Napisano Jun 2, 2010 #52 Napisano Jun 2, 2010 ...valjda je vezano za Pluto u fazonu - prvo to uneses u sobu , zena se slogira bvelicinom , onda izneses i uneses Pluto i zence sretnoTo! Ili, zena se slogira i pobegne, a ti slusas prave zvucnike! Nego, malo ozbiljnije. Eto ja sam pre par godina napravio nesto sto bi se moglo nazvati "Sirotinjski Pluto". Cena: Dzabe. A lepo svira.Ovako:1.Posaljes zenu kod rodbine2. Odes do prodavnice tepiha, maznes im jednu veliku cev, doneses kuci.3. Iseces cev na nekih 2x100-110 cm3. Nadjes dva auto zvucnika od 10 com, kao oni na slici, ili jos jeftinije4. Turis par starih carapa, (muskih, zenskih), koje parce od starog dzepmera itd... u gornji deo cevi (ali ne previse-ostavi zeni pokoju carapu u fioci) :drinks:5. Proveris ima li WC papira, ako ima, potrosis , stavis novi da zena ne primeti, uzmes cevku sa starog papira i namestis dole (to ce biti rupica za bass) 4. Spojis i uzivas dok ne dodje zena, a onda ih brzo odspojis i sakrijes pod krevet Eto samo-objasnjavajucih slicica....
Vix Napisano Jun 3, 2010 #56 Napisano Jun 3, 2010 Samo još neki difuzor gore i Bog Cak ti ni to ne treba. Pomenuti zvucnici su jako lepo svirali u kancelariji, tj. odma' do stola, spojeni za PC i Nad 3020 pojacalo. Dok nekim (novim) kolegama (tuzibabama) nije zasmetalo...A oni koji su imali imalo sluha, i dalje pitaju sta je bilo s'onim zvucnicima, kojima su svojevrememo dali nadimak Twin Towers....
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah