Jump to content

Prodajem Studio-SE pojacalo


viktor1986

Preporučeni Komentari

Na prodaju Studio-SE pojacalo sa slike. Moduli su kompletni i isprobani su. Komponente koje su koriscene su metalfilm i metaloksid otpornici, Wima MKS, FKP i MKP kondenzatori, Mica kondenzatori, Mundorf MCAP kondenaztori na ulazu, United Chemi Con LXZ(low esr) elektroliti, Panasonic FC i FM elektroliti, 2SC3117 i 2SA1249 Sanyo tranzistori u TO126 kucistu koji su upareni, Sanken 2SC3264 i 2SA1295...Hladnjaci su Fischer SK501 100mm eloksirani u crno, aluminijumska gornja i donja ploca kutije plastificirano u crno.

Studio-SE mi stoji tako sklopljen vec oko godinu dana pa bih da ga udomim nekome za cenu ulozenih delova ako ima zainteresovanih. Ja sam izracunao da delovi kostaju 160 evra tako da bi to bila prodajna cena.

Dakle, dobijaju se dva modula Studio-SE pojacala, dva hladnjaka(zajedno sa aluminijumskim sipkama sa slike i jos dve aluminijumske sipke za montazu prednje ploce), gornja i donja ploca kutije a dobice i metar Lapp mreznog kabla kupljen u ITC-u, mislim da je 3*2.5mm. Ono sto buduci vlasnik treba da uradim je da kupi napajanje(transformatori, grecovi, elektroliti), konektori za zadnju plocu, prednju i zadnju plocu kutije.

Informacije preko privatnih poruka, mejla ili telefona.

Broj telefona je 064/231-28-98 Viktor

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 2 nedelje kasnije...
  • Odgovora 2
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...