zika Napisano April 25, 2010 #3 Napisano April 25, 2010 Preteče me. Ko mi je kriv kad sam neodlučan ... Sve je jasno, posle prvog slušanja F3.
faber Napisano April 25, 2010 #6 Napisano April 25, 2010 Ispravka: posto? Mogu li delovi od klirita sa stranica da se trajno uklone? Postoji li mogucnost da se prednja ploca od klirita zameni metalnom bez natpisa?Hvala!
gidjga Napisano April 25, 2010 Autor #7 Napisano April 25, 2010 Ispravka: posto? Mogu li delovi od klirita sa stranica da se trajno uklone? Postoji li mogucnost da se prednja ploca od klirita zameni metalnom bez natpisa?Hvala!Metalnom?
faber Napisano April 25, 2010 #8 Napisano April 25, 2010 Pa od cega se standardno pravi prednja ploca na fabrickim uredjajima?
faber Napisano April 25, 2010 #10 Napisano April 25, 2010 Ja nemam nijedan fabricki uredjaj sa plocom od klirita, a imam u kuci tri sistema.Aluminijum, koliko me secanje sluzi, spada u metale, da budem precizniji, u obojene metale.Dakle, da li kliritni delovi mogu da se uklone i koja je cena pojacala? Moze i na PM.
gidjga Napisano April 25, 2010 Autor #11 Napisano April 25, 2010 Ja nemam nijedan fabricki uredjaj sa plocom od klirita, a imam u kuci tri sistema.Aluminijum, koliko me secanje sluzi, spada u metale, da budem precizniji, u obojene metale.Dakle, da li kliritni delovi mogu da se uklone i koja je cena pojacala? Moze i na PM. 1.to zasigurno znači da u tim Vašim sistemima ne boravi Electrocompaniet (on ima prednju ploču od klirita).2.hvala na održanom predavanju iz obojene metalurgije.3.ne može da se kliritni delovi zamene!
faber Napisano April 25, 2010 #12 Napisano April 25, 2010 Nemam EC i ne zelim ga. Kada su mi na drugom forumu objasnili da mi je on pravi par za Dynaudio, napustio sam ideju o Dynaudio-u.Sto se predavanja tice, kakvo pitanje - takav i odgovor.Klirit - ako ne moze - nista, hvala.
gidjga Napisano April 25, 2010 Autor #13 Napisano April 25, 2010 Nemam EC i ne zelim ga. Kada su mi na drugom forumu objasnili da mi je on pravi par za Dynaudio, napustio sam ideju o Dynaudio-u.Sto se predavanja tice, kakvo pitanje - takav i odgovor.Klirit - ako ne moze - nista, hvala.Ko kaže da klirit ne može,može, već ga ima na ampu.
Preporučeni Komentari