Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 12
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Preteče me. Ko mi je kriv kad sam neodlučan ... :good2: Sve je jasno, posle prvog slušanja F3. :connie_nutzo:

Napisano

U gidjga-inom smo thread-u... Dakle...

Napisano

Ispravka: posto? Mogu li delovi od klirita sa stranica da se trajno uklone? Postoji li mogucnost da se prednja ploca od klirita zameni metalnom bez natpisa?Hvala!

Napisano

Ispravka: posto? Mogu li delovi od klirita sa stranica da se trajno uklone? Postoji li mogucnost da se prednja ploca od klirita zameni metalnom bez natpisa?Hvala!

Metalnom?
Napisano

Ja nemam nijedan fabricki uredjaj sa plocom od klirita, a imam u kuci tri sistema.Aluminijum, koliko me secanje sluzi, spada u metale, da budem precizniji, u obojene metale.Dakle, da li kliritni delovi mogu da se uklone i koja je cena pojacala? Moze i na PM. :connie_nutzo:

Napisano

Ja nemam nijedan fabricki uredjaj sa plocom od klirita, a imam u kuci tri sistema.Aluminijum, koliko me secanje sluzi, spada u metale, da budem precizniji, u obojene metale.Dakle, da li kliritni delovi mogu da se uklone i koja je cena pojacala? Moze i na PM. :connie_nutzo:

1.to zasigurno znači da u tim Vašim sistemima ne boravi Electrocompaniet (on ima prednju ploču od klirita).2.hvala na održanom predavanju iz obojene metalurgije.3.ne može da se kliritni delovi zamene!
Napisano

Nemam EC i ne zelim ga. Kada su mi na drugom forumu objasnili da mi je on pravi par za Dynaudio, napustio sam ideju o Dynaudio-u.Sto se predavanja tice, kakvo pitanje - takav i odgovor.Klirit - ako ne moze - nista, hvala.

Napisano

Nemam EC i ne zelim ga. Kada su mi na drugom forumu objasnili da mi je on pravi par za Dynaudio, napustio sam ideju o Dynaudio-u.Sto se predavanja tice, kakvo pitanje - takav i odgovor.Klirit - ako ne moze - nista, hvala.

Ko kaže da klirit ne može,može, već ga ima na ampu. :connie_nutzo:
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...