Jovan ps 1 frik Napisano pre 5 časa #1 Napisano pre 5 časa Pozdrav , nabavio sam skoro stari resiver, REMA Arietta 734 neradi mi jedan kanal tj ima veliku distorzju , neki predlog ? predpostavljam da je bilo price o germanijmskim tranzistorima svaki predlog dobro došao ja polako postajem velik fan ovh tranzistora Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 3 časa #2 Napisano pre 3 časa 1 hour ago, Jovan ps 1 frik said: neki predlog ? popravi ga Jovan ps 1 frik je reagovao/la na ovo 1
Gosha Napisano pre 2 časa #3 Napisano pre 2 časa Za pocetak proanaliziraj ovu semu pa pitaj sta ti nije jasno. RemaArietta-734.pdf Jovan ps 1 frik je reagovao/la na ovo 1
Jovan ps 1 frik Napisano pre 2 časa Autor #4 Napisano pre 2 časa hocu , nosim ga sutra , prekosutra kod nekog majstora, ko zna sta je samo cu da zeznem ako krenem sam da nešto da ćeprkam uyasnom je stanju ali ov gremanjumsk trazystori to je nešto posebno , bolje svira od denona , Tosibe , muzikalnije nije neka sf priča , starno je muzikalno , možeš satima da slušaš ne zamara. jedino probao sam sa raznim zvučncima , to što imam, nisu svi zučnici za ovo , na kraju imam jedan Wharfedale Diamond 6R sa tim je čarolija sada sam u potrazi ya još jednim takvm zvučnikom. nema kraju igranki ps. da nema neko jedan kom Wharfedale Diamond 6R
Jovan ps 1 frik Napisano pre 2 časa Autor #5 Napisano pre 2 časa pre 11 minuta, Gosha reče Za pocetak proanaliziraj ovu semu pa pitaj sta ti nije jasno. RemaArietta-734.pdf 477.32 kB · 1 download hvala puno
Jovan ps 1 frik Napisano pre 2 časa Autor #6 Napisano pre 2 časa pre 16 minuta, Jovan ps 1 frik reče hvala puno pregledam pa pisem , mislim vec m nje jasno jel ovo levo predpojacalo sa tonskim kontrolama , ono je ispod pojacala , neznam da li smem da se upustim u ovo, ako nešto zeznem gde da nadjem drugu remu
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah