Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Pocecu novu temu posto ne znam ima li vec ovakva

Hteo sam da skockam jedno phono predpojacalo da mogu za privremeno malo da snimam sa ploca a i ako sklopim gainclone isto ce mi valjati. Predpostavljam da svako daje linijski izlaz.

Ne mora nista tip top da bude samo da sluzi svrsi. Bilo bi ekstra kad bi moglo napajanje sa trafoa i ako treba usmeracka dioda iz onog riz pojacala

Ko ima predlog ili neku semu neka pise

• Odgovora 13
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

pominjalo se neko Macura phono pp ovuda ........ maltene bilo koje "genericko" sa OP ce da ti radi 10 u glavu u odnosu na RIZ

mozes da pravis iznova, mozes da trazis po oglasima gotovu kerefeku koju mozes i ne moras da prepravljas, mozes kupis na Aliju pcb/kit/gotovo

ono, kad pravis mali gadget, hiljadu i jedan nacin, nijedan ne mora da bude skup

Napisano

Nasao sam na kp jedno hiraga predpojacalo koje se napaja na 9v

Kaze covek pravio ga je neki beogradski elektronicar

Napisano

Deluje mi ok za moje potrebe i te pare, al reko da se konsultujem da se ne izradim ko za unitrino smece

Napisano
22 minutes ago, Bogdan08 said:

al reko da se konsultujem

tesko da mozes dobiti bilo kakvu konsultaciju ........ ako ne prilozis link do oglasa ........ i ako se na slikama u istom bar nesto ne vidi

Napisano
1 hour ago, Zen Mod said:

tesko da mozes dobiti bilo kakvu  nkonsultaciju ........ ako ne prilozis link do oglasa ........ i ako se na slikama u istom bar nesto ne vidi

sad mi je rekao da je unutra NE5532

Napisano (izmenjeno)

Imao sam av link stp 2 (ebo sebe ko firmu tako nazva) u metalnoj kutijici i nije bilo ispravno. Davalo jak napon na izlazu i brujalo ludacki. Sva sreca pa sam uzeo novo pa ga vratio

Znaci ako je plastik kutija treba obici

Izmenjeno od Bogdan08
Napisano

jeftinije od toga ne ide

a mozes i da prepravljas posle

recimo da uzmes onaj za koji mozes da nadjes semu, lakse je posle 

Napisano (izmenjeno)
1 hour ago, Bogdan08 said:

rekao bih da je behringer bolja opcija ili jedno justin za 5000 koje se moze prepraviti 

bolje dati odma 5 za cestito nego krpeze neke po 3000 pa dokupljivati cestito kasnine

Izmenjeno od Bogdan08

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...