donis92 Napisano Maj 5 #1 Napisano Maj 5 Zdravo svima ko citate ovo i svi koj zele pomoci , imam pojacalo radio akustika sp3015 i sad imam problem sa input switch neko pre je napravio haos. switch je u 3 pozicije Phono, Tuner, Aux , treba mi pomoc gde mogu da nagjem takav ili slican preklopnik pozicije. Hvala svima.
donis92 Napisano Maj 5 Autor #3 Napisano Maj 5 za sad imam samo ovo , sutra slikam prekidac na pojacalo
Zen Mod Napisano Maj 5 #5 Napisano Maj 5 kupi ovo, 2 sekcije, 6 polozaja, make before break lako se konfiigurise za manje polozaja (platna sa zubom za limit) http://shop.vremeplov.co.rs/Shop/Product?name=Kruzni-preklop.-6-polozaja-Lorlin-Shorting-Make-Before-Brake&accountingCode=16110 donis92 je reagovao/la na ovo 1
Gosha Napisano Maj 6 #6 Napisano Maj 6 (izmenjeno) 6 hours ago, Zen Mod said: kupi ovo, 2 sekcije, 6 polozaja, make before break Koliko ja vidim sa seme a i sa slike, treba 4 sekcije. Preklopnik kružni obrtni 4 X 3 položaja WWW.INTERHIT.RS Preklopnici kružni obrtni sa 3,4,6 i 12 položaja, osnosno sa 4,3,2 i jednom sekcijom i još preko 14000 artikala na stanju iz oblasti elektronike. Вртлив Преклопник | DRS 4X3P | ЛОГИНГ ЕЛЕКТРОНИКС WWW.LOGING.MK Преклопник, Вртлив, 4x3P, 5A, 30°, на Панел Izmenjeno Maj 6 od Gosha
donis92 Napisano Maj 6 Autor #8 Napisano Maj 6 10 hours ago, Gosha said: Koliko ja vidim sa seme a i sa slike, treba 4 sekcije. Preklopnik kružni obrtni 4 X 3 položaja WWW.INTERHIT.RS Preklopnici kružni obrtni sa 3,4,6 i 12 položaja, osnosno sa 4,3,2 i jednom sekcijom i još preko 14000 artikala na stanju iz oblasti elektronike. Вртлив Преклопник | DRS 4X3P | ЛОГИНГ ЕЛЕКТРОНИКС WWW.LOGING.MK Преклопник, Вртлив, 4x3P, 5A, 30°, на Панел jel mozes mi pomoci kako da ozicem na ovaj novi preklopnik pravilno
zek Napisano Maj 6 #9 Napisano Maj 6 Preklopnik u unutrašnjem krugu ima 4 kontakta - A, B, C, D. Svaki od tih kontakata se pomeranjem preklopnika povezuje sa 3 kontakta u spoljašnjem krugu i to na ovaj način: A - 1,2,3 B - 4,5,6, C - 7,8,9 D - 10,11,12 donis92 je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah