Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

pa i ja da se pohvalim, eto i ja najzad ima neki cevni uredjaj... :buehehe::) P.S. znam da nije mesto ovde, izvinjajem se unapred :)

post-62-126346963206_thumb.jpg

• Odgovora 34
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Тебе сигурно не :) стоН_Колд

Mene je bilo sa dugouzlaznim na prvom e, a ne sa kratkosilaznim mene! Al nema veze bitno je da ne pokazuje ni mene ni mene! :buehehe:
Napisano

Sta tebe-mene, nema veze! Nixie cevi pokazuju samo jednu stvar - koliko izopaceno grdilo je ljudski um u stanju da iznedri - ubile su se za digitalni cajger za Yugo :buehehe:

Napisano

Sta tebe-mene, nema veze! Nixie cevi pokazuju samo jednu stvar - koliko izopaceno grdilo je ljudski um u stanju da iznedri - ubile su se za digitalni cajger za Yugo :buehehe:

То би био најскупљи део на том превозном средству :) стоН_Колд
Napisano

Sta tebe-mene, nema veze! Nixie cevi pokazuju samo jednu stvar - koliko izopaceno grdilo je ljudski um u stanju da iznedri - ubile su se za digitalni cajger za Yugo :)

eto ideje, tooooo :buehehe:
Napisano

То би био најскупљи део на том превозном средству :buehehe: стоН_Колд

Yugo nije prevozno sredstvo, to je perverzna limena iluzija o prevoznom sredstvu :)
Napisano

Yugo nije prevozno sredstvo, to je perverzna limena iluzija o prevoznom sredstvu :buehehe:

Ма Ја то тако кажем!Југо је превозно средство а све остало су аутомобили!!!! :):) стоН_Колд
Napisano

A propos YU GO (but car not) Kako udvostruciti vrednost Yuga?Pa naspi goriva do vrha!

vic ti bajat k'o jugo ..... :buehehe:
Napisano

Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu. :):buehehe:

Napisano

Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu. :buehehe::)

Стварно колеге, нема смисла само офтопичарите :) :) Него Бата Бане како то твоје сокоћало :) греје у ово зимско време :) ?стоН_Колд
Napisano

А јел су то "Германијумске цеви" :buehehe: ?стоН_Колд

Pito ja, ali nije bilo.... :)
Napisano

pa to su ozbiljne tehnologije, i jos svetli, kao hi-fi je ozbiljnije...ta nemoj te kas'ti :buehehe::)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...