Jump to content

tsuyoshi

Član
  • Broj sadržaja

    5
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tsuyoshi's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

1

Forumska reputacija

  1. tsuyoshi

    slusalice

    A, breeeeee... To sve sto si napisao u drugoj recenici mi je jasno, i potpuno se slazem sa tim, ali ja to vec imam (doduse ne DIY vec stock verziju) i nemam neku preteranu zelju za daljim eksperimentisanjem u tom pravcu. A5 me zanima iskljucivo kao prenosno pojacalce, kao par sa X1mkII, sa sluskama koje si mi vec ovde preporucio (i koje nisu previse zahtevne po pitanju impedanse) , pa otud i pitanje ima li ga ko od forumskih kolega, i kako to u praksi radi.
  2. tsuyoshi

    slusalice

    Da li je mozda neko imao iskustva sa FiiO A5 pojacalom za slusalice, i kakva su? Vidim da mu snage (bar na papiru) ne fali, a ono za sta bi meni bio zanimljiv je iskljucivo povezivanje sa malim FiiO X1 mkII, kom ipak fali "snage" da bi isterao sve sto (i kako) ja volim da cujem iz jednih ozbiljnih slusalica.
  3. tsuyoshi

    slusalice

    Pre svega, hvala na odgovorima. @Mikorist Vidim da je jedna od preporuka za match uz ove sluske i FiiO E10K. Ja trenutno od portabl uredjaja imam FiiO X1Mk2, pa ne znam treba li mi uz njega i dodatno (portabl) pojacalo za slusalice? Za ono ozbiljnije slusanje u kucnim uslovima imam dobar headamp, tako da sto se toga tice nece biti problema. EDIT: laicki gledajuci ove dijagrame, MSR7 na oko deluju linearnije, cak i onu "ideal response" krivu prilicno lepo prate, a s druge strane zaista verujem da su M50x bolje (pri tome ne mislim samo u bas podrucju). Da li ja negde gresim u "citanju" ovih linija i waterfalla, ili je caka u necem drugom? Imam neki nacelni dogovor da cu dobiti priliku da ih cujem i jedne i druge pre kupovine, pa bi mi odgovor na ovo pitanje mozda mogao pomoci na sta da obratim paznju prilikom test slusanja.
  4. tsuyoshi

    slusalice

    Nadam se da nije problem sto dizem temu "iz mrtvih", ali NG se priblizila, i resio sam da sebi priustim neke fine slusalice pa eto male dileme, i par pitanja pre kupovine... Prvo, da li je neko u medjuvremenu imao prilike da poslusa i direktno uporedi ATH MS7R sa ATH M50x (koje su mi trenutni favorit), ili mozda sa AKG K550 i kakvi su utisci? Drugo, da li je neko imao priliku da poslusa nesto iz Audio Technica High Fideliti serije? Vidim da se na oglasima, za relativno pristojnu cenu, mogu naci AD700x slusalice, pa eto... probao neko, cuo, utisci? @mikorist, Gde si "iskopao" ovaj dijagram na kome se uporedo vide i "ideal reposnse", i sam odziv odredjenih slusalica? Ja sam to pokusavao da nadjem na RAA-u, ali mi nesto nije poslo za rukom. Tamo se svakojaka merenja i dijagrami mogu naci, ali ovako uporedo sa ideal response-om (bar ja) ne nadjoh. Hvala
  5. Lepo Koji model je u pitanju, jel sa hibridnim HDD, ili...?
  • Trenutno na sajtu   0 članova, 1 Skrivenih, 17 Gosta (Pogledaj celu listu)

    • There are no registered users currently online
  • Forumska statistika

    8.9k
    Ukupan broj tema
    433k
    Ukupan broj objava
  • Statistika članovȃ

    2855
    Svi članovi
    3371
    Najviše na sajtu
    Tech101
    Najnoviji član
    Tech101
    se pridružio
×
×
  • Kreiraj novo...