Jump to content

misaub

Član
  • Broj sadržaja

    14
  • Na DiyAudio.rs od

Reputacija aktivnosti

  1. Love
    misaub je reagovao/la na Trotter u Sure TPA3116 - prvi koraci, lamentacije i zapažanja (split iz "Novopridošlih skalamerija")   
    Hmmm, evo slike bez ugradjenih delova i sad je jasnije gde su blokovi na minus grani
     

     
    To su C10 za desni i C21 za levi kanal. Problem je što je C21 posle ugradnje velikih Bennic nepristupačan. Druga stvar, na osnovu pisanja odavde  http://www.diyaudio.com/forums/class-d/237086-tpa3116d2-amp-446.html
     
    nije baš ni jednostavno promeniti ih čak i da su dostupni, sudeći po napisanom... Koliko razumem diskusiju, pretpostavlja se da su iste vrednosti kao i na pozitivnoj grani (3.3uF) ali tu jedan član kaže da pošto se radi o keramičkim SMD klase 2 kondenzatorima najverovatnije da kada je amp uključen vrednost pada, i on je procenjuje na oko 2.2uF.
     
    Eto ti šta je problem kad ne umem sa lemilicom: da umem mogao bih da probam da zamenim Bennic na 2.2uF i vidim da li se pop smanjuje, ovako mogu samo da nagađam.
     
    Nego, može li neko da mi kaže kolika bi približno pločica (dimenzije širina x dubina x visina) trebala biti ako se napravi po onoj šemi za anti-pop kolo sa 360customs.de uzimajući u obzir potrebne delove označene na šemi? Još jedno mi tu nije jasno, da li treba posebno napajanje za to kolo ili se ono napaja sa već postojećim napajanjem pojačala?
  • Trenutno na sajtu   0 članova, 1 Skrivenih, 11 Gosta (Pogledaj celu listu)

    • There are no registered users currently online
  • Forumska statistika

    8.9k
    Ukupan broj tema
    434.6k
    Ukupan broj objava
  • Statistika članovȃ

    2862
    Svi članovi
    3371
    Najviše na sajtu
    Bingo
    Najnoviji član
    Bingo
    se pridružio
×
×
  • Kreiraj novo...