Jump to content

CrowBgd

Član
  • Broj sadržaja

    8
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Sve objavljeno od CrowBgd

  1. Verovatno je bolja. Sad trenutno imam ovu pa videcu malo da se bakcem sa njom.
  2. Instalirao sam drivere koji su na ESI sajtu. Latencije su koju su po instalaciji 256 mislim. AIMP koristim i ja i WASPI sam probao. Zanimljivo je da npr ako ukljucim neku igru(jedino igram World of tanks) to je uzas . Instalacijom drajvera dobio sam kontrol panel 1.16. Nisu neki zvucnici ali su sa Xonarom D2X imali lep zvuk. Altek 321 2.1 sistem.
  3. kod mene su OPA 2134pa jel to dobro? Mislim i dalje me muce ti viskoi sto su losi
  4. Elektrolite sam stavio 3300mf ali nisam video da je neko skinuo ova 2 opampa. Nisam zagledao ali vraticu. Jednostavno nije mi jasno to sa visokim tonovima,niske ima toliko prirodne da nisam dugo cuo to.
  5. Slucajno se bavim servisom racunara. Jedan od razloga zasto je ta ploca dobra sa zvukom je mozda GIGABYTE motherboards are the world’s first to feature an onboard operational amplifier (OP-AMP), allowing users to physically switch out and try different OP-AMPs which offer distinct and nuanced properties that make the audio clearer, punchier and more life-like. Additional OP-AMPs can be purchased separately to further expand audio capabilities.
  6. Hvala stavicu iste. Nisam samo siguran za te visoke tonove sta moze da bude problem?
  7. U spoju su nozice 8 znaci dvostruki? Evo slike koji fale. Da li mozda zbog njih nema dobre visoke ili zbog drajvera za Win7 64? Nisam imao kartu te nemogu da ocenim. Prosla Asus Xonar d2x je imala zvuk odlican ovo...malo razocaravajuce.
  8. Molimo bih pomoc. U posedu sa Prodgy 7.1 HiFi tj Audiotrak. Imam problem, neko je skinuo 2 ompampa zadnji i predzanji. Informacija mi treba da li su svih 6 isti? Slucajno primetih da nemam visko kako treba,tj po mei ih nema skoro uopste
  • Trenutno na sajtu   4 članova, 3 Skrivenih, 23 Gosta (Pogledaj celu listu)

  • Forumska statistika

    8.9k
    Ukupan broj tema
    434.4k
    Ukupan broj objava
  • Statistika članovȃ

    2862
    Svi članovi
    3371
    Najviše na sajtu
    Bingo
    Najnoviji član
    Bingo
    se pridružio
×
×
  • Kreiraj novo...