Jump to content

Annihilator

Član
  • Broj sadržaja

    11
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Pol:
    Muško
  • Zemlja:
    Serbia

Annihilator's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

0

Forumska reputacija

  1. Btw, zvao sam P&K, cena combo lampasa, klona JMC 800 (50W) je 570EUR, bez zvucnika.
  2. Hvala na informacijama Andrija, kontaktiracu ga!
  3. Odlicno pojacalo. Novo (oglas Mix Music-a, koliko vidim). Ista je cena i u Mitrosu. Postoji jedna zanimljivost u vezi Mitrosa. Postoji par brendova ciji su oni jedini uvoznici za Srbiju, ili ih malo ko osim njih radi. Dok su sa ostalim cenama konkurentni sa ostatkom Evrope (cene 90% opreme su priblizne evropskim i americkim), kada su u pitanju brendovi poput ESP-a ili Bugere, oni koriste situaciju i nabijaju marzu 100-150%, sto je teski bezobrazluk. Primera radi, ESP gitara koja u ostatku Evrope (ukljucujuci Hrvatsku) kosta 250 EUR, kod njih kosta 450EUR. Slicno je i sa Bugera pojacalima. Ogromna vecina stranih muzicara je slozna u misljenju da, kada je rec o lampaskim pojacalima, Bugera nudi najbolji odnos kvalitet/cena, i mami na kupovinu kako cenom tako i zvukom. Jedino u ovoj nasoj Stradiji to nije slucaj. Zato i trazim nesto polovno, ali ocuvano, jer za visu cenu ne bih ni trazio polovno, vec bih otisao u radnju i u startu kupio novo (6262-212, ali bih ga u tom slucaju narucio iz Nemacke, jer me sa svim haracima izadje jeftinije nego u Srbiji). Trenutno i vagam izmedju te tve opcije. Jer lakse mi je uzeti ovde polovnjaka, kraca procedura, i mogao bih odmah da ga uzmem.
  4. Po Evropi moze da se nadje koliko hoces takvih, bas za tu cenu. I ne samo to, za te pare tamo moze da se uzme nov solidni lampas, i to 120W snage. Npr. Nova Bugera 6262-212 (full lampa) u Nemackoj kosta oko 320EUR: http://www.thomann.d...era_6262212.htmE sad, ako u Srbiji za te pare ne moze da se nadje dobar POLOVNI lampas, onda me izadje jeftinije da narucim nov iz Nemacke.
  5. Jurim combo pojacalo za El. gitaru. Budzet je 300-350 eura. Snaga: 60+W.
  6. Aha, gledao sam tamo ovih dana, mada su tamo vecinom nerealne cene. Nekoliko puta mi se desilo da vidim da neko polovno pojacalo ceni vise nego sto kosta novo u radnji. Zato sam ovde ostavio poruku, za slucaj da neko od clanova zna, ili u medjuvremenu cuje za nekog ili neku radnju ko trguje polovnim lampasima, tj. da ima neki izbor i normalnije cene.
  7. Hahaha, tako nesto bi bilo najbolje
  8. Pozdrav svima!Zna li neko možda nekog ili neku radnju koja prodaje dobra polovna lampaška gitarska pojačala?Hvala unapred!
  • Trenutno na sajtu   0 članova, 1 Skrivenih, 10 Gosta (Pogledaj celu listu)

    • There are no registered users currently online
  • Forumska statistika

    8.9k
    Ukupan broj tema
    434.5k
    Ukupan broj objava
  • Statistika članovȃ

    2862
    Svi članovi
    3371
    Najviše na sajtu
    Bingo
    Najnoviji član
    Bingo
    se pridružio
×
×
  • Kreiraj novo...