parabolis Napisano Jul 26, 2019 #1 Napisano Jul 26, 2019 Ponukan iskustvom koje sam imap sa Asnuz powe kabelom, a isti prodao zbog komleksne finansijske konstrukcije, odlucio sam da napravim slican kabel, barem po konstrukciji, jer, Ansuz, kako sam samim rasrafrivanjem ukapirao i video,za fazu i nulu je koristio po jedan provodnik precnika, odokativnim metodom mereno, oko 1 mm kvadratnog, a za uzemljenje po 3 zile.....ja sam u mojoj konstrukciji za fazu i nulu koristio kimber 4tc kabel, po dve zile (kad se ufrkaju to ispadne nesto malo jace od 1 mm kvadratnog), a za zemlju po tri, s tom razlikom da je za zemlju, pored dve zile koje su kimber, trecu sam stavio posrebreni provodnik (uvucen u termobuzir). Pa svaki vod, posebno uvukao u sirm ,skinut sa antenskog kabela i kao takav formiran kabel uvukao u gumeno providno crevo. Evo kako to izgleda u par slika opisano....sa svojim vernim pomocnikom, naravno.... dejanco32 je reagovao/la na ovo 1
parabolis Napisano Jul 26, 2019 Autor #2 Napisano Jul 26, 2019 E sad, ono najbitnije, promena u zvuku koju kabel daje. Ima je. U odnosu na one obicne, da, daje lepsi, cistiji zvuk. Ako neko ima zelju, volju ,moze slobodno doci i testirati neki svoj brand ili diy power kabel. Probacu nabaviti barem dva brand kabela pa testirati u odnosu na njih, to ce biti zanimljiv test.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah