Aleks Napisano Oktobar 17, 2016 #1 Napisano Oktobar 17, 2016 Evo ako neko hoće da pravi muzički server, ja sam odustao jer već imam jedan... Potpuno ispravno! Radilo do pre nekoliko dana, zamenio sam ploču procesor i memoriju novima (AMD) pa je ovo na prodaju. Ovo je do skora korišćeno za editing slika i videa, ali ipak ne može više da se nosi sa novim apps pa je uletela zamena. Odlično radi sa Win10, za internet, manje zahtevne igrice, filmove, muziku je u potpunosti opravan. Prvi vlasnik, nije kupovano polovno, preprodavano i to, maženo je i paženo. Nema kuler. Stavio bio cooler master vortex, on je sada na AMD-u, a originalni intelov sam izgubio! Mogu da priložim stock AMDov, ako išta znači... Procesor: Intel® Core™2 Duo E4600 (2M Cache, 2.40 GHz, 800 MHz FSB) Memorija: 4GB ukupno, 2 komada od po 1GB Apacer i 2 komada Transcend, u biosu podešeno na 800Mhz i rade potpuno stabilno u dual channel modu Ploča: Asus P5K SE, sve u perfektnom stanju osim zadnjeg audio izlaza, jedan kanal ponekad zeza, ali radi front izlaz za sluške perfektno. Ima i spdif izlaz, vazda usb-ova itd... 50e. Cena nije fixna, predložite nešto na pp. Zemene ne, hvala. Slike čim slikam.
Aleks Napisano Oktobar 22, 2016 Autor #2 Napisano Oktobar 22, 2016 Sad sam pogledao i lepo uslikao, nije E4600 već 4500, na 2.2GHz, i nisu apacer i transcend memorije nego Kingston i Pqi Imam i kutiju, uputsvo sa disk, ma sve...
Aleks Napisano Februar 10, 2017 Autor #3 Napisano Februar 10, 2017 Potseti me Bokijev oglas da je ovo otišlo... može lock.
Preporučeni Komentari