paja959 Napisano Mart 18, 2016 #1 Napisano Mart 18, 2016 Pozz.svima Na prodaju "body"/telo od Clearaudio Virtuoso (ebony) MM zvucnice,ovo je jos V1 varijanta.Zvanicno se moze kod proizvodjaca uraditi promena igle,cene variraju od 300-470 eura u zavisnosti koja varijanta ce se traziti (moze da se uradi upgrade na V2,to je navodno 470 eura).Siguran sam da i drugi aftermarket proizvodjaci mogu uraditi iglu za nju.Prodaje se "as it is",vidljivo na fotografijama,da nedostaje kompletna igla,vidljiv je i serijski broj,primerak od drugara.cena kompletne zvucnice je negde oko 1000US/eura bila,za ovo se trazi 100 eura.Po nekoj matematici,otprilike bi se za upola cene,ili nesto vise ako se uradi fabricki retip/ili neki drug,moglo doci do neke zvucnice od oko ranga 1000/US/ eura.Dostava-preuzimanje po dogovoru.Moze i zamena ,razumne ponude i sve ostalo na PM thanx
Zflazar Napisano Mart 19, 2016 #2 Napisano Mart 19, 2016 Paja, jesi mislio na zamensku iglu koja se nudi na zvaničnom sajtu Clearaudia? Ta je koliko ja vidim za V2. Koliko je ona kompatibilna sa V1?
paja959 Napisano Mart 19, 2016 Autor #3 Napisano Mart 19, 2016 Paja, jesi mislio na zamensku iglu koja se nudi na zvaničnom sajtu Clearaudia? Ta je koliko ja vidim za V2. Koliko je ona kompatibilna sa V1? ja sajt nisam gledao,prosle godine negde ujesen sam ja kontaktirao ovdasnje zvanicnog dealera,on mi je tada rekao da je zamena u fabrici cca 310 eura..pisao direktno i u fabriku tada,uputili me na dealera,ovdasnjeg.. ..imali smo vec skoro zavrsen deal sa jednim potencijalnim kupcem,on nazvao dealera,rekao mu je da je zamena za V1 410 eura,i ako hoce verovatno profil igle za ovo kao sto je V2,onda je to 470 eura..ja ovoliko znam,ako su me lagali,i ja lazem..treba videti sa dealerom/uvoznikom,verovatno je meni ovdasnji onda rekao prihvatljiviju cenu jer se znamo,a onamo je rekao punu cenu.. no comment
Preporučeni Komentari