Bose Napisano Maj 6, 2015 #1 Napisano Maj 6, 2015 zdravo svima dal mogu jbl 2212 profesional series da rade sa lampasima
Zen Mod Napisano Maj 6, 2015 #2 Napisano Maj 6, 2015 naravno no ne ocekuj da ces da se izvuces bez bar 20W/ch
Bose Napisano Maj 6, 2015 Autor #3 Napisano Maj 6, 2015 hvala puno znaci da mogu da ih okacim na iskra kranj ek 2304
Zen Mod Napisano Maj 6, 2015 #4 Napisano Maj 6, 2015 da , ali obavezan refresh i prerada (prvenstveno bias kolo ) istih
Zen Mod Napisano Maj 7, 2015 #6 Napisano Maj 7, 2015 stavi u svom kontrol panelu odakle si , pa je lakse naci nekoga ko ti je zgodan po lokaciji ako ne tako , Iskre su kod mene na stolu uvek dobrodosle , ako ti nije daleko Ancient Batsch kako god bilo - nemoj rizikovati da spalis ta predivna gvozdja , pustajuci da rade bez neophodnog servisa
Bose Napisano Maj 8, 2015 Autor #7 Napisano Maj 8, 2015 ma nije mi daleko Ancient Batsch samo mi daj broj tel. pa da se dogovorimo kad mogu doneti na refresh i sad odmah vadim iz struje preivna gvodza pozdrav
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah