ringeraja Napisano Januar 6, 2014 #1 Napisano Januar 6, 2014 Na prodaju pločice za F3 kupljene ovde na forumu od Impuls-a, ali odustajem od projekta, pa idu na doboš. Ovde sve piše... http://www.diyaudio.rs/topic/6506-plocice-za-f3/ Cena: 70 eura Kontakt na PM
Impuls Napisano Januar 6, 2014 #2 Napisano Januar 6, 2014 Steta, mogli ste za malo para da imate odlicno pojacalo za osetljivije kutije. Gidjga tera trosistemske Scan Speak i lepo radi ali na nekim lakse pokretljivim daje maksimum. F3 je osetljiv na izbor preampa jer zbog velikog kapaciteta ulaznog feta zahteva strujno sposoban preamp. Zika je tu najvise isprobavao i njemu najbolje radi sa baferom posle TVC-a. Jos jednom steta jer delovi sa pocicama ne bi izasli vise od 250 evra i ostane samo jos kutija da se isfinansira a kad je elektronika jeftina moze u kutiju da se ulozi da izgleda odlicno. Ako se neko odluci za kupovinu, iz Piletove ostavstine je ostao i hladnjak 120mm sirok i 1000mm dugacak. Ako bi se isekao na 6 delova dobio bi se hladnjak 360mm dubok i 160mm visok. Cena hladnjaka je 50 evra. Plocice za F3 su 355mm dugacke i tacno upadaju na duzinu hladnjaka.
ringeraja Napisano Januar 6, 2014 Autor #3 Napisano Januar 6, 2014 Jeste šteta, ali planirani novci će morati da odu na drugu stranu, pa u dogledno vreme ne bih ni mogao da planiram pravljenje ampa, a grehota da pločice stoje, možda nekome posluže.
ringeraja Napisano Mart 25, 2014 Autor #8 Napisano Mart 25, 2014 Mogu i ponude, pa ako mi odgovara ponuđena cena ili imate nešto meni interesantno za trampu, možda se i dogovorimo.
ringeraja Napisano Maj 23, 2014 Autor #11 Napisano Maj 23, 2014 Postao sam dosadan... Anyone? Cena je stvar dogovora.
Preporučeni Komentari