Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Posto se slabo razumijem oko zvucnika , trebalo mi je objasnjenje za ovaj zvucnik "Rockford Fosgate 500w, 250rms, 12" "  to bi bio woofer za bass i koliko bi pojacalo trebalo za njega.

• Odgovora 7
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

bas lep woofer, prvi put ga vidim sto je skoro nemoguce :lol: sad cu da proverim koji je model, samo da znas da je na magnetu kapa a ispod mali magnet to je marketinska fora :D

Napisano

kako sam glup neverovatno nesto, mislio sam da je druga slika slia membrane, a ono si magnet sliko odgore savrseno loooooooool

pa to je onda Punch P1 ili P2, potrazi na netu mislim da im se razlikuje boja membrane... a dal je D4 ili D2 to izmeri unimerom otpor

za odgovarajucu kutiju pronadji na netu TSP podatke(valjda ima u nekom pdf-u) da bi mogao da izracunas optimalnu

a sta tebe tacno zanima samo kolko snage da mu das? pa tolko kolko pise mozes i nesto manje a mozes i vise :D

Napisano
kako sam glup neverovatno nesto, mislio sam da je druga slika slia membrane, a ono si magnet sliko odgore savrseno loooooooool

pa to je onda Punch P1 ili P2, potrazi na netu mislim da im se razlikuje boja membrane... a dal je D4 ili D2 to izmeri unimerom otpor

za odgovarajucu kutiju pronadji na netu TSP podatke(valjda ima u nekom pdf-u) da bi mogao da izracunas optimalnu

a sta tebe tacno zanima samo kolko snage da mu das? pa tolko kolko pise mozes i nesto manje a mozes i vise :D

Da sada mi je puno lakse kada znam o kojem je zvucniku rec. Ima dosta sam nasao na netu. pozdrav

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...