Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 8
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

ne razumem sta se to desilo sa e180f pa im se cena multiplikovala sa 3 a vidim i sa 4 u poslednjih godinu dana, barem ovde na forumu.

Napisano
ne razumem sta se to desilo sa e180f pa im se cena multiplikovala sa 3 a vidim i sa 4 u poslednjih godinu dana, barem ovde na forumu.

koliko plati one dvije od Dunavka?

Napisano

Преживеле смак света-треба да вреде шестоструко :shinymj5:

Napisano

nisam kupio ali nisam mnogo ni ponudio cek da vidim PP sta tamo kaze, moj problem je sto meni na toj poziciji savrseno svira ruskinja ona sa slovom Ж i П, brojeve sam zaboravio, a ona kosta 200 dinara, pa se ne cimam mnogo za glasovite marke da placam. pogotovo sto mi je kad sam poslednji put kupovao mullard  E180F jedna riknula posle 3 meseca, to se kod ruske stare skole ne desava.

sacekaj da potrazim da vidim sta sam nudio

Napisano

inace se nadam da je veca prisutnost ove cefke u oglasima posledica prepoznavanja njenog kvaliteta u odnosu na standardne male triode... i kao drajver i za razna osetljiva pojacanja (RIAA) itd.

Napisano
moj problem je sto meni na toj poziciji savrseno svira ruskinja ona sa slovom Ж i П, brojeve sam zaboravio, a ona kosta 200 dinara, pa se ne cimam mnogo za glasovite marke da placam. pogotovo sto mi je kad sam poslednji put kupovao mullard  E180F jedna riknula posle 3 meseca, to se kod ruske stare skole ne desava.

6ж9п (Е,ЕВ)

• Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...