Jump to content

Rade

Preporučeni Komentari

Odprilike svi znaju šta je to puzla i svi su čuli za onaj čuveni vic o uspehu za  dva meseca sastavljanje kombinacije iako lepo piše od 3 do 6 godina . 

  Zašto puzle i zašto u ovoj temi . Pa puzle su mi logične iz razloga što one imaju stotine nepovezanih delova a kad se dobro slože ipak predstavljaju neku celinu i mogu biti deo i neke galerije . Dakle niz nepovezanih i iz raznih oblasti prenešenih informacija . Svaka informacija je za sebe i samo posmatrana u sklopu gotove celine može imati i neki smisao . Ono što bude činilo ovde neku informaciju , možda je već negde i postavljena na forumu , ja to ne znam a po malo me i ne interesuje , ja ovde slažem svoj sistem .

  Jasno je da ovu temu ne mogu staviti u zvučnike jer neću pisati samo o njima , ne mogu ni u SS pojačala jer neću pisati samo o njima ...i tako . Jedan širok spektar tema i informacija za koje ja smatram da su korisne a pri tome izbegavam da budem pogrešno shvaćen .....jezičke barijere , napisa neko .

  Tema koja će da traje i jedino ne bih voleo da neko drugi meša svoje pucle iz svoje kombinacije sa mojom .

  Evo jedan primer , svi uparuju tranzistore , bar ja tako mislim , ali niko ne spominje šumove kojih može biti od proizvođača do proizvođača , od tranzistora do tranzistora . Dakle jednostavan sklop sa kojim se može videti na osciloskopu razlike između ispitivanih uzoraka a nekom malom dodatnom pojačali i razlika u prijatnom šumu ili nekom koji para uši .

 

http://nuke.fabriziocalabrese.it/Portals/0/10-Foto/PalaEur_DC_89.jpg fotografija je snimljena od dole prema gore  i predstavlja sistem zvučnika na jednoj hali  /  sport -kongresi / gde je obezbeđeno savršena percepcija zvuka , generalno govornog područja na svim tačkama hale . Teorijski ovo ne može da funkcioniče , ali je u stvari samo jedna u nizu misterija ajenda .

  PS klikanjem na miš se može uvećati fotografija .

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 1
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...