Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Da li neko zna kako izgleda system kabl za DENON DRA F100 mini liniju ( receiver, CD deck) i kako se povezuje. Ženski priključak mi izgleda kao 3,5mm bananica ali ne znam da li je dvopolna ili tropolna.Ako neko ima daljinski ( RC 829) spreman sam da kupim. Dobrodošao i savet koji univerzalac pokriva DENON mini linije.post-39-0-68244000-1348556073_thumb.jpg

• Odgovora 2
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Da li neko zna kako izgleda system kabl za DENON DRA F100 mini liniju ( receiver, CD deck) i kako se povezuje. Ženski priključak mi izgleda kao 3,5mm bananica ali ne znam da li je dvopolna ili tropolna.

Ako neko ima daljinski ( RC 829) spreman sam da kupim. Dobrodošao i savet koji univerzalac pokriva DENON mini linije.

post-39-0-68244000-1348556073_thumb.jpg

Uh,pa možeš li pogriješiti sa tropolnim? Mislim da ne možeš i ako je u pitanju dvopolni,tropolni će raditi umjesto njega. Ne zvuči logično ali u ovom slučaju 3 u 2 može dok 2 u 3 ne ide.

Jedini za+eb je ako je zapravo potreban četveropolni...

Napisano

Tropolni kabl ( bananice na oba kraja) probao i...radi.Imam daljinski za CD i univerzalac za receiver ( volume ne radi). Deck ne pokriven daljinskim.Daklem KUPUJEM DENON daljinski za mini liniju . Ako neko ima. Ili zna koji univerzalac sve funkcije pokriva neka kaže.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...