Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 45
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

a kolko je cena za te sa ebaya?jeftinije-zanimljivije

ako je to ova aukcija sto se nocas zavrsila, 102E za par:)... al to se desi jednom u zivotu da naletis na ovo za te pare.
Napisano

Da nije nepristojno, sada bih pao na pod od smeha...ovako: :msn-rofl:

Napisano

ako je to ova aukcija sto se nocas zavrsila, 102E za par:)... al to se desi jednom u zivotu da naletis na ovo za te pare.

Jeste ta,ali je cena za kom.
Napisano

ups, pardoniram se. to sam i ja pomislio no bila neka slika sa 2 horne pa sam pogresno zakljucio. sta god da je, super cena.

Napisano

I... Koliko na kraju koštaju te što prodaješ ?Kog prečnika je grlo (1" , 1,4" , 2") ? Ne razmem Nemecki, a ne verujem googletranslate-u :)

Napisano

Ponistena je aukcija

kako? zasto? ako nece da salju van nemacke ili ne primaju paypal tj treba bank transfer iz nemacke, javi se, mogu obe stvari da se zavrse...
Napisano

kako? zasto? ako nece da salju van nemacke ili ne primaju paypal tj treba bank transfer iz nemacke, javi se, mogu obe stvari da se zavrse...

I meni bi trebala pomoc oko dostave robe kupljene na ebay.de.Placanje sam zavrsio ali mi je problem da prebacim robu od Minhena do NIsa.Pa ako imate neki kanal.....p.s. ne radi vam P.P
Napisano

pre će biti da je švabi premalo para.

upravo tako, verovatno mu je bilo premalo para pa je ponistio aukciju :wavecry:
Napisano

poenta priče je da je švabo mogao da postavi (nevidljivi) limit (to jest minimum) ispod kojeg aukcija nije validna.ovako po završenoj ako je naknadno poništio je ispao selja.

Napisano

cekaj, ne moze to tako da prodje. ako ispunjavas uslove definisane aukcijom - placanje, slanje - on to ne moze da uradi a da mu ne bude ugasen account. treba odmah pisati report ebayu i dati mu negativnu ocenu tj minus.

Napisano

meni u principu i odgovara da ponisti aukciju, jer sam vec prethodno porucio i platio iste horneovaj par sa ebay-a bi me izasao dodatnih 300 EUR koje nisam nesto rad da potrosim

• Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...