bregar Napisano Jun 3, 2012 #1 Napisano Jun 3, 2012 Znaci kupujem 2kom cap-a iz naslova sto kvalitetniji. Ili bilo sta sto lepo menja Nippon LR seriju .Pozz.Ili makar putanja gde kupiti u SRB.
bregar Napisano Jun 3, 2012 Autor #3 Napisano Jun 3, 2012 Radni napon, primena - nije vazno ? Sorry 50V-olata signalni.
Sipi Napisano Jun 3, 2012 #4 Napisano Jun 3, 2012 Na 50V imas sto-sta, ali nista sto je bolje od recimo WIMA MKP 10 koje doduse neces naci u manjem formatu od 250V, a ima ih Toma iz Krusevca ("Majstor" na kupujemprodajem.com) i nisu skupi...
bregar Napisano Jun 3, 2012 Autor #6 Napisano Jun 3, 2012 posaljem ti ja sos oni pic sutraProbao sam Wima,Rifa ,Ero itd ,mora polarisan elektrolit .OK Zen.
bregar Napisano Jun 3, 2012 Autor #9 Napisano Jun 3, 2012 elko ti treba ?da zato sam i napisao zamena za nippon LR oni naNdzarasti iz vintage uredjaja.
bregar Napisano Jun 3, 2012 Autor #11 Napisano Jun 3, 2012 jel te ne mrzi da pojasniš?Ma ne mrzi me , kondovi se nalaze na signalnoj putanji u pretpojacalu , problem je sto su stari vrednost im je dvostruko veca , c seriju black gate-ova ne mogu naci . U praksi blokovi ne funkcionishu , sve osciluje ukljucujuci i membrane na zvucnicima cim stavim blok. Definitivno mora bez prepravke LOW LEAKAGE CURRENT tip. Ovi inace postojeci su kao oscon-i zaliveni epoxy-em .vidim sta imam pa ces i ti vidis u kovertiOk hvala.
Zen Mod Napisano Jun 3, 2012 #12 Napisano Jun 3, 2012 usput - ako su polimerni , onda nema razloga da ih menjasevv. da ih bypass sa necim
Sipi Napisano Jun 3, 2012 #13 Napisano Jun 3, 2012 Bregar, jesi probao da sa blok kondom u seriju dodas mali otpor (do 100 Oma - da pokvaris malo Q faktor blok konda). To bi trebalo da zaustavi oscilacije... ili cak da dodas i mali induktivitet, tipa ferrite bead i sl. (prema masi ili gde vec, ne znam kakva je sema, ali da ne pravis novo osc. kolo)
Preporučeni Komentari