zeljkor Napisano Maj 8, 2012 #1 Napisano Maj 8, 2012 Posto mi je tekuci nacin nabavke iz Mouser-a presusio, da li neko ima informaciju da li salju za Srbiju ili da li postoji firma koja nabavlja kod nas komponente iz Mouser-a?Hvala,Zeljko
Zen Mod Napisano Maj 8, 2012 #2 Napisano Maj 8, 2012 ja mislim da sam nesto dobijao iz M preko uPrincanazovi i proveri
shonne Napisano Maj 8, 2012 #3 Napisano Maj 8, 2012 vidi i sa Elementom....odatle smo mi nabavljali od M...
zeljkor Napisano Maj 8, 2012 Autor #4 Napisano Maj 8, 2012 Hvala, sutra cu da se raspitam kod pomenutih firmi.
viktor1986 Napisano Maj 8, 2012 #5 Napisano Maj 8, 2012 Tagor porucuje komponente iz Mouser-a ali ne bas tako cesto. Koliko naplacuju ovi iz Elemente? Ako se dobro secam, Tagor formira cenu tako sto cenu sa Mouser sajta pomnoze sa odprilike 2 i to je cena koju kupac placa.
shonne Napisano Maj 8, 2012 #6 Napisano Maj 8, 2012 Koliko se secam mi smo platili i neki dodatak od 20 eur zbog malog iznosa. Treba videti, da ne lupam i da je drugacije sada...
zeljkor Napisano Maj 9, 2012 Autor #7 Napisano Maj 9, 2012 Zvao Elementu, dobio pedalu, kazu ne rade Mouser. Mikroprinc radi , treba da im posaljem listu pa cu da vidim kako ide sa cenom.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah