Tasa62 Napisano Novembar 4, 2009 #1 Napisano Novembar 4, 2009 Problem s navedenim plejerom.Motor za pokretanje diska je ispravan ali se disk nikako ne pokrece.Kablić lasera je čudno prelomljen (igrao se moj prijatelj -vlasnik), najrađe bih zamenio laser (PEA 1030). DA li se moze naci kod nas i gde. Ako neko ima nekih iskustava, dobrodošao je. Imam i servisno uputstvo, ali je preveliko za attach (16MB).Hvala.
gidjga Napisano Novembar 4, 2009 #2 Napisano Novembar 4, 2009 Imaš laser ovde http://www.diyaudio.rs/topic/188-p-laser-pea1030/
Tasa62 Napisano Novembar 10, 2009 Autor #3 Napisano Novembar 10, 2009 Popravljenio "SAMO OD SEBE". Malo sam pokusavao trimerima, i nisam imao uspeha. Posle dva dana probam, i uredjaj radi .Ja za to nisam kriv. A bilo je i crveno slovo u kalendaru. Dajem prijatelju garanciju do Uskrsa. Pozdrav.
BokiTokiVoki Napisano Novembar 10, 2009 #4 Napisano Novembar 10, 2009 Nisam shvatio kod koga će uredjaja da ostane. Ali imala namera dužeg korištenja sledećih godina, zbog starosti modela, i jer je relativno dobar player, preporučio bih u svakom slučaju kupovinu jednog rezervnog laser pickup-a. U ladicu sa njim, pa se zameni kada originalni ispusti dušu.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah