Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Kupih pre neki dan ove cudne kutije , odmah sam poskidao drajvere otisla vesanja trebaju biti gotova za par dana . Da li je neko slusao ovo i kakva su misljena. Maleni mi basici pa sam dokupio i sub MB QUART za svaki slucajpost-972-0-82489600-1329416651_thumb.jpg

• Odgovora 32
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Onda znam od koga si kupio :oke:

sve osim vesanja je savrseno odlicno ocuvane one su cele plasticne a jedna teska 15kg sve znam o njima ali ne znam kako zvuce
Napisano

75EU?Uzeo si mi ih ispred nosa, samo ja mu ne bi dao vise od 60-65EU.A poceo je da ih oglasava na 200EU??!Da nisu malo zardjale zadnji deo oko terminala?

Napisano

75EU?Uzeo si mi ih ispred nosa, samo ja mu ne bi dao vise od 60-65EU.A poceo je da ih oglasava na 200EU??!Da nisu malo zardjale zadnji deo oko terminala?

Ne tackice na metalnom nosacu vec sam ga sredio pa 200stotinak + eur im je cena napolju ali sa sredjenim vesanjima jer sunjdjer mora vremenom da se menja
Napisano

Da je imao mrezice uzeo bih ga ja ali ovako ruzan mi je :drink: ............jel su tu Philipsovi drajveri unutra?

Napisano

Ма не секирај се, биће то опет у огласима.

Uradjena vesanja montirani drajveri svira i to kako svira hehehhe nema basurdu jer ga uporedjujem sa jbl l112 koji mi je u sistemu ali sasvim korektno, bio sam skeptik vrlo cudna kutija ali me je vrlo vrlo prijatno iznenadila, Sad samo da nabavim platno koje nema i bice top. Kad je budem prodavao ne dam ispod 500 eur ali ni cent. Bas sam zadovoljan smesnom kupovinom....
Napisano

Јел имаш рам на који иде платно?

Nema on ram otvaraju se kutije jedan deo i onda se utegne platno , malopre sam ga kupio i one crvene trake sto idu preko da bude pravi redline :wink2:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...