Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Е сада да поставим и још једно питање: А како знаш да је СТК црк'о?

stonE brate, gde si nema te, kakva su tvoja iskustva sa tim STK? Majstor mi kaze da su losijeg kvaliteta i da ne mogu da izdrze to opterecenje(brzo crkavaju). Sta ti mislis o tome?Pozdrav.
  • Odgovora 49
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

stonE brate, gde si nema te, kakva su tvoja iskustva sa tim STK? Majstor mi kaze da su losijeg kvaliteta i da ne mogu da izdrze to opterecenje(brzo crkavaju). Sta ti mislis o tome?Pozdrav.

Поздрави га, и кажи му да нема појма.
Napisano

Колко ја видим, избора другог и немаш.
Napisano

Пример: Имао сам Шарп СМ-7700 који има само један СТК 4241, правили смо журке са њим и никада није затајио.

:respect: Sta ti preporucujes? Neko mi kaze da to bacim i kupim novo, a neko da zamenim sa tim STK2038 :Dizzy: .Pozdrav,Hvala.
Napisano

Купи ново коло па замени, није скупо. Ако већ желишш да бациш даћу ти адресу на коју да пошаљеш. :oke:

Mislis ovo STK 2038, ili neko drugo? Rekli su mi da moze zamena sa TDA 7294, sta mislis?Pozdrav.
Napisano

СТК је двоструки а ТДА једноструки или моно!

Ako kupim STK 2038 da li moram paziti na glasnost slusanja muzike, sta je tvoje misljenje? :respect:Pozdrav.
Napisano

Да га што боље хладиш.

Da li bi pomoglo da se u pojacalo ugradi mali kuler koji bi dodatno rashladjivao?Pozdrav,Hvala. :guitarplayer: .
Napisano

Драгане, све ти је лепо рек'о Дане.

Hvala Vam prijatelji na savetu :drink:. Da li to onda znaci da je STK crkao zbog pregrevanja,a ne zbog opterecenja,mada kada se optereti i dodatno se grejeverovatno.
Napisano

Драгане, све ти је лепо рек'о Дане.

stonE, nasao sam STK 2038 II. Da li da ga kupim, u cemu je razlika?
Napisano

Купи, по мени нема разлике.

Zasluzujes pored cevapa i pivo(jedan cevap, jedno pivo-malo). :whistle2:
Napisano

Zasluzujes pored cevapa i pivo(jedan cevap, jedno pivo-malo). :whistle2:

Када?Укуцај у Гуглу СТК 2038-2 и 2038-4 исто ће ти показивати. Или сам Ја можда погрешио?
Napisano

Када?

Укуцај у Гуглу СТК 2038-2 и 2038-4 исто ће ти показивати. Или сам Ја можда погрешио?

извињавам се, моја је грешка, али гугл ми је избацио да 2038-2 има 20 пинова:

Postavljena slika

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...