Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Da neko zna gde moze da se nabavi ovakav ili slican rele za vecu struju. Dobio sam informaciju da se koristi u argonskim aparatima za varenje. Moze biti na 220V ili 48V ili neki drugi napon. Svejedno mi je jer mogu da prilagodim napajanje.

post-15-0-17152400-1323987880_thumb.jpg

post-15-0-07594900-1323987926_thumb.jpg

• Odgovora 9
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Погледај релеје који су у склопу погона за рампе на камионима. Укључују пумпу за хидраулику спуштања и подизања.

Napisano

kod takvih releja nema hitnog.ako su ti kontaktni izvodi (štangle) a deluje sa slika 50x6,3mm onda je to rele za 500A max struje. za 300A izvodi su nešto tanji, 50x4,8mm.pomoćni kontakt nemaš a pitanje je da li imaš i magnet za lačovanje.

Napisano

200A jednosmerna kontinuirana struja. trebaju mi 3 komada i informacija gde mogu da ih redovno kupujem

Uff, mnogo A. A i redovni izvor je problem. Ja ima mozda par komada za probu ili slicno.Pogledaj SIEMENS proizvodni program.http://controlparts.com/siemens.relays/
Napisano

Gujo nadao sam se da cete se javiti. Hitno sam naveo da bi ih mogao poruciti jos ove godine pa da imam neku sigurnost da ce mi u januaru sigurno biti na raspolaganju. Ako bi imali informaciju gde mogu da ih porucim, mnogo bi mi znacilo.

Napisano

prvo treba videti koji je tip. neke stvarno male varijacije postoje u odnosu na sliku i ovaj pdf u prilogu ali to je to.znači tipujem da je to ipak olbrajt rele ili neki klon.da ne pametujemo previše evo ipak linka, teško da bi se ovde uvalio pdfhttp://www.yeint.ru/suppliers/albright/pdf/SW260ETC%20LEAFLET.pdf

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...