vbraca Napisano Decembar 15, 2011 #1 Napisano Decembar 15, 2011 Poztovani samograditelji, da li neko,mozda, ima u nekoj fioci, zaboravljeni operacioni OP32.Potreban mi je samo jedan komad.Unapred se zahvaljujem.
Sipi Napisano Decembar 15, 2011 #2 Napisano Decembar 15, 2011 Nazovi Silken, bilo je tamo...Nego, za koju primenu ti treba, u kom uredjaju, u kojoj funkciji ?
vbraca Napisano Decembar 15, 2011 Autor #3 Napisano Decembar 15, 2011 Zvao sam G-dina Gajica, ali se on ne seca da je imao OP32.Radi se o aktivnoj elektronici gitare u kojoj je LM4250.Lepo radi, ali bih hteo da isprobam nesto bolje,a OP32 je direktna zamena.
Sipi Napisano Decembar 15, 2011 #4 Napisano Decembar 15, 2011 Zvao sam G-dina Gajica, ali se on ne seca da je imao OP32. Rade se ne seca, al' ja se secam ... Radi se o aktivnoj elektronici gitare...Tu je tesko dati preporuku - gitara je instrument i ti od nje ocekujes neki ton koji se tebi svidja a ne tacnu reprodukciju snimljenog materijala. Nabavi sta mozes od OpAmp-ova i igraj se dok ne nadjes ono sto ti "lezi". Inace, OP32 je tuga od chipa - uzak GBW product, ocajan slew rate, itd. - al' to ne znaci da ti se zvuk gitare s njim nece dopasti...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah