Jump to content

Shoom...Sum... shhhhhhh... uzasan sum iz line-out pc izlaza.


minister

Preporučeni Komentari

Poz svima,

Pazario sam malecki fanless pc u nameri da se sit naslusam muzike. Ali (kao i uvek) nesto je poslo naopako. Kada zakacim sprave , pc line-out u aux ulaz, dobijam uzasan sum. Osvezavao sam drivere za integrisanu zvucni karticu, naravno nije urodilo plodom. Smanjivanje i pojacavanje volume na racunaru (softverski preko volume control) takodje ne utice na sum, sto me navodi na to da je sam izvor suma negde u samom hardware-u kompa. Znam da je doticna zvucna kartica krsh, ali ne mislim da je problem do nje, a i da jeste ne mogu da kupim audigy xyz i da ga ubudzim. Pretpostavljam da je kupovina neke externe zvucne kartice resenje, ali ne bih da se bacam u trosak dok ne proverim tu info.

Napominjem, da kad ubodem neki drugi izvor zvuka, tipa mp3 player u aux, dobijem savrsen zvuk, bez ikakvih broom-ova/ shum-ova.

Da li je neko od vas imao slican problem? Da li ga je, i eventualno, kako resio?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 31
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Da, ja sam otpisao da je problem od kabla do sprava, upravo zato što kad nabodem neki drugi izvor, sa istim kablom, ono besprekorno radi. Napajanje za mališu mogu da promenim, imam neko univerzalno za laptop, pa mogu da probam sa tim. @Sir Oliver: Dobar dan, gospodine direktore! Naši su odlično, samo što ih non-stop hapse :)Da li su napajanja obično izvor shuma? Cini mi se da sam negde u kukavnom bazanju po netu naleteo na to, samo tamo spominjaše neki RF noise, jel to, to?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Stavi laptop umesto PCa. I to naPAJANJE PREKO ADAPTERA I BATERIJA PA VIDI ( POČUJ) DA LI IMA RAZLIKE.PS Sory za caps

No problemo za caps, nego, mislis da ukljucim laptop umesto tog malog kompa, bez da bude ukljucen u struju? Da vidim ima li razlike?
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Исти сетап само уместо тог прцољка лап топ.

Ma to ce ok da sljaka. Ne vidim koja je razlika izmedju toga i ukljucivanja mp3 player-a na pojacalo. Nego probacu sa drugim napajanjem za prtzoljka,"if problem persists" - moram da probam sa externom zvucnom."If problem persists" - trazim kupca za prtzoljka, a ja slusam muziku na mp3 player/telefon... koji osim sto ima super cist zwook ima i ugradjen tuner :)Hvala svima na odgovorima i korisnim sugestijama... U najmanju ruku javljam kako zvuci tuner sa telefona na Technics spravama :)Pozz :)
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...