guja011 Napisano Novembar 3, 2011 #23 Napisano Novembar 3, 2011 ne može da bude bolje od fišera "osim ako domaći tako kažu".pogledaj bolje grafove.
Дане Napisano Novembar 3, 2011 Autor #24 Napisano Novembar 3, 2011 Dobro, ni po grafu nije bolje od Fisera, ali ja sam gledao samo maksimalnu vrednost, koja je kod jednog 0.25 a kod Fisera 0.3 na 150mm...jasno je da su nacrtali grafik....
guja011 Napisano Novembar 3, 2011 #25 Napisano Novembar 3, 2011 nije u pitanju vrednost već PROMENA.ako fišer za 3x veću dužinu jasno nacrta da NIJE 3x veća kelvinaža, onda nijedan nobelovac iz mehatronike ne može da našvrlja onakvu promenu za svoj super-hladnjak.
Sipi Napisano Novembar 3, 2011 #26 Napisano Novembar 3, 2011 Pri tom treba znati da i Fischer lazucka - ne puno, 10-ak %
bata bane Napisano Novembar 4, 2011 #27 Napisano Novembar 4, 2011 Ya taj hladnjak iz mehatronike sam se i ja uhvatio dok sam jos verovao sta pise na tarabi, kupio 60-70cm i ispostavilo se da mi treba duplo...sto znaci podeli vrednosti sa dva otprilike.Moj ti je predlog da sacekas nesto na oglasima...za A klasu se ne isplati maltiti slamu sa tim hladnjaciamSrecno
Дане Napisano Novembar 4, 2011 Autor #28 Napisano Novembar 4, 2011 Ya taj hladnjak iz mehatronike sam se i ja uhvatio dok sam jos verovao sta pise na tarabi, kupio 60-70cm i ispostavilo se da mi treba duplo...sto znaci podeli vrednosti sa dva otprilike.Moj ti je predlog da sacekas nesto na oglasima...za A klasu se ne isplati maltiti slamu sa tim hladnjaciamHvala ti!SrecnoIzgleda ce mi trebati puno toga, ukoliko nisam spreman da dam 150-200evra samo za Fiserove hladnjake.......
guja011 Napisano Novembar 4, 2011 #29 Napisano Novembar 4, 2011 isprsi se za 75€+p.p. za jedan ko steinov i to ti dovoljnojes da će da se ubiješ od sečenja al niko nije savršen
Zen Mod Napisano Novembar 4, 2011 #30 Napisano Novembar 4, 2011 etePP na Gujinu adresu i resio si problem
stein Napisano Novembar 4, 2011 #31 Napisano Novembar 4, 2011 Ja sam još posle platio 400 dinara da mi se prepilaju (oba) i 1200 dinara da se sva četiri idealno poravnaju na identične dimenzije na glodalici. Nikakvi drugarski ustupci, dakle, ušao sa ulice kod majstora i pitao da li bi uradili i pošto. Pretpostavljam da uz malo sreće tih 800 dinara po komadu može da se postigne i na jedan takav hladnjak, a ako ima neki komšija, prijatelj, poznanik, neko ko zna nekoga ko zna nekoga... možda bude samo flaša kole i kutija napolitanki...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah