чика-Брка Napisano Jun 16, 2011 #1 Napisano Jun 16, 2011 nemam nijedno solid state pojacalo, a treba mi za neke probe.ako neko ima visak, skuplja mu prasinu, a pozajmio bi ga na neko vreme,bio bi mu veoma zahvalan.marka nebitna, samo da ima phono sekciju (m.m.)
stein Napisano Jun 16, 2011 #3 Napisano Jun 16, 2011 nemam nijedno solid state pojacalo...Tebi zapravo treba solid state MM preamp više od svega ostalog?
Ја sam sam Napisano Jun 16, 2011 #4 Napisano Jun 16, 2011 Изгледа да је тако. Експерименти са трансформаторима.
чика-Брка Napisano Jun 16, 2011 Autor #5 Napisano Jun 16, 2011 imam nekoliko cevnih pojacala, ali mi treba SOLID STATE.pa ako neko ima neki viska ...a u komsiluku je ili blizu ...
stein Napisano Jun 16, 2011 #6 Napisano Jun 16, 2011 imam nekoliko cevnih pojacala, ali mi treba SOLID STATE.pa ako neko ima neki viska ...a u komsiluku je ili blizu ... Nisam baš ni blizu a moj (fabrički) solid stejt je kod Zena na stolu... pa... već neko vreme... ako nije u međuvremenu pao među ostali otpad... pod astal...
Zen Mod Napisano Jun 16, 2011 #8 Napisano Jun 16, 2011 ovaj drugi je odavno pod astalom ;mislim - Zen , ne pojacalo:Viannen_loungelizard:
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah