Jump to content

K: 2SK2013 i 2SJ313 Toshiba tranzistori


SHAVIJA

Preporučeni Komentari

Toshiba 2SK2013 i 2SJ313 potrebno 6 pari ...od svakog po 6 komada ..ili 10, kolko god...Ako je neko porucivao pa odustao od nekog projekta ili su mu visak ja bi prisvojio uz novcanu nadoknadu. Nasao sam ih na netu ali reko da vidim dal neko ima , da si ustedim 20 dana cekanja i proveravanja sanduceta....znate kako to vec ide :PPozdrav i hvala... :sporty095_2:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 26
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

I ja pravim isto. Ostaje mi da pokupujem boraniju (otpornike i kondiće) i napravim kutiju :) Tu su još i Gagica i Manic koji isto prave :)Pločice su tu (tnx to Manic :drinks: ) Inače, i moje iskustvo sa tim pojačalom je pozitivno :robots000_2:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Jbg svidja mi se Sipijeva ideja a i cuo sam pozitivna iskustva sa raznih strana ... ili to ili F5 sa tim trandzama pa cemo da vidimo kako se slaze sa novim kutijama ...

I ja pravim isto. Ostaje mi da pokupujem boraniju (otpornike i kondiće) i napravim kutiju :) Tu su još i Gagica i Manic koji isto prave :)

Што се не удружите бар око набавке материјала?
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kasno je za to. Mislim da svi već imaju sve što im je potrebno ali ću prepustiti Gagiju i Peđi, ako vide temu, da se izjasne u svoje ime.Ja i Gagi smo zajedno nabavljali hladnjake, trafoe, 2SK i 2SJ uz nesebičnu, direktnu ili posrednu, pomoć nekoliko prijatelja ( hvala još jednom svima drugari :hi: )

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

shjeeeee svi prave a niko nema..... srpska posla ...............

Pa kad se prenemažeš k'o mlada da li ćeš ili nećeš da praviš :buehehe: . Dok si se ti odlučio, svi već sve nabavili :D Od kad je Sipi otvorio tu temu...'Aj' baci pogled na PP :rolleyes:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...