stein Napisano Februar 23, 2011 #1 Napisano Februar 23, 2011 Stari, legendarni model, CDM0 transport, TDA1540 DAC (2x) Očuvan, kupljen kao "refurbished" iz Holandije, čita i rezance, jedina razlika u odnosu na netaknuti original je što su na mesto kabela za audio out stavili dva pozlaćena RCA konektora na šasiju. Cena: 150€PP ili 0600 432 379
Zen Mod Napisano Februar 23, 2011 #2 Napisano Februar 23, 2011 zaboravio si da kazes da je stigao napunjen elnama i slicnim audio kerefekama
stein Napisano Februar 23, 2011 Autor #3 Napisano Februar 23, 2011 Rekoh već, "refurbished"... Meaning of refurbish (verb)forms: refurbished; refurbished; refurbishingto make new again; to renovate; to restore to good condition
stein Napisano Februar 23, 2011 Autor #5 Napisano Februar 23, 2011 Ma dobro, kome treba, zna gde ima.
Zvu Napisano Februar 24, 2011 #6 Napisano Februar 24, 2011 Znači pobedio Advance Acoustic u slušnom testu ???
stein Napisano Februar 24, 2011 Autor #7 Napisano Februar 24, 2011 Znači pobedio Advance Acoustic u slušnom testu ???Paaa... sviđa mi se što je nova sprava i svu muziku tretira nekako jednako. Ni novija produkcija, ni starija ne zvuči mnogo bolje ili mnogo lošije na njemu. Osim toga, tu su, u klasi težine, s tim da Advanced Acoustic ima i cevni deo koji preklinje da se ECC83 zameni nekom adekvatnijom cevkom, ima digital out, RCA + balansirane izlaze, daljinski, a i može se smatrati "referentnijim" plejerom ako se oldtimer kao što je CD303 stavi kao takmac. Nisam ni pokušavao da ih stavim jedno uz drugo i komparativno slušam. CD303 je sličniji gramofonu. Za nijansu "analogniji", ali istovremeno i skloniji da pokazuje negodovanje sa novom produkcijom i "oštrim" i "prenaduvanim" snimcima... Mislim da CD303 treba da ode kod nekoga ko je uvek voleo da sluša gramofon, a sada to ne čini iz bilo kojeg razloga (nedostatak gramofona, vremena, volje, para, ploča...)
stein Napisano Februar 24, 2011 Autor #9 Napisano Februar 24, 2011 Kao što se vidi iz priloženog, savršeno očuvano. Mnoge novije sprave mi stignu u mnogo pohabanijem stanju.
stein Napisano Mart 11, 2011 Autor #11 Napisano Mart 11, 2011 Gotovo. Ode komadić istorije u istoriju. Najlepše je što ide kod čoveka kome je "sistem A" full Revox, a ovaj ode u "sistem B" koji je mešavina Marantza i Philipsa... (ženi u kujnu... )
Preporučeni Komentari