Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Postavljena slika

Koliko je muzikalno ovako nesto ? :D

Dobijam na poklon pa mogu da biram izmedju pioneer-a i Akai am-49

Postavljena slika

• Odgovora 10
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

S obzirom na ciljanu namenu Akai-ja, izvesnije je da je Pioneer za slušanje dvokanalne muzike (stereo) bolji izbor pod uslovom da je u tehnički dobrom stanju.

Napisano

S obzirom na ciljanu namenu Akai-ja, izvesnije je da je Pioneer za slušanje dvokanalne muzike (stereo) bolji izbor pod uslovom da je u tehnički dobrom stanju.

Koliko sam video i cuo, pioneer je u perfektnom stanju :). Cenis da je ipak bolja varijanta nego ovaj Akai ? :Viannen_loungelizard:
Napisano

Koliko sam ja skapirao i Akai je stereo pojačalo. S tim što je Akai deklarisan sa nekih 140W-4ohm i 80W-8ohm.Pioneer je 25W pa u zavisnosti od osetljivosti zvučnika biraj i pojačalo.

Napisano

Koliko sam ja skapirao i Akai je stereo pojačalo. S tim što je Akai deklarisan sa nekih 140W-4ohm i 80W-8ohm.Pioneer je 25W pa u zavisnosti od osetljivosti zvučnika biraj i pojačalo.

Monacor sp 200x 92dB 8oma..
Napisano

dakle izbor ti je težakpionir je mnogo striji, jes bio dobar ali ograničene snage a i ostalo je vjerovatno pri kraju elektroliti, potovi , svičeri i sličnoAkai je noviji model, veća snaga na papiru bolje karakteristikeKako vjerovatno kao ni zvučnike ni pojačalo nećeš držat dok si živ a za dalju prodaju ti je bolji akaia mislim i ovako 60 w naspram 25w kako god je bolje bar ima rezervu snageprobaj jedno i drugo pa vidi kao ti se čini i vidi šta je boljePozz

Napisano

Bas cu sutra otici da cujem. Znas kako vise volim vintage stvari.. Nekako ne znam, meksi zvuk daju..

Ovo je moje trenutno pojacalo:

Sony ta-fe330r

Ne treba mi nista jace, sony donekle ok, ali mi je nekako tvrd kada ga malo jace pojacam.. A i sprzio mi je 2 zvucnika tako da ne zelim da se igram sa njim na vecoj snazi. Jak je ali tvrd :sarcastic_hand:

Kapiram da ce ovaj pioneer bolje da ''radi posao'' od sonya.. :scratch_head:

Napisano

Bas cu sutra otici da cujem. Znas kako vise volim vintage stvari.. Nekako ne znam, meksi zvuk daju..Ovo je moje trenutno pojacalo:Sony ta-fe330rNe treba mi nista jace, sony donekle ok, ali mi je nekako tvrd kada ga malo jace pojacam.. A i sprzio mi je 2 zvucnika tako da ne zelim da se igram sa njim na vecoj snazi. Jak je ali tvrd :sarcastic_hand: Kapiram da ce ovaj pioneer bolje da ''radi posao'' od sonya.. :scratch_head:

bolji ti je akai od ovog sonya
Napisano

bolji ti je akai od ovog sonya

Stein rece da nije stereo ? :connie_nutzo:
Napisano

Stein rece da nije stereo ? :connie_nutzo:

Šta je Stein htio reći ne znamstereo je sigurnoIma dva para zvučnika 3 tape ulaza/izlaza phono MM/MC CD i ostle drndaliceima motorizovani volume pot i solidne karakteristike rekao bih lijepo dizajnirano i sa svim komandama koje trebaju, liše ton kontrolaImaš service manual na hifiengine pa skini i vidi o čemu se radi

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...