laky_va Napisano Februar 1, 2011 #1 Napisano Februar 1, 2011 Ovom albumu svakako vredi posvetiti dosta paznje :)http://www.youtube.com/watch?v=LH_9lJxeiXg
michabass Napisano Februar 1, 2011 #2 Napisano Februar 1, 2011 kao i metropolis pt2 kao i train of thought kao i systematic chaos kao i falling into infinity kao i.....
Sipi Napisano Februar 1, 2011 #3 Napisano Februar 1, 2011 Ovom albumu svakako vredi posvetiti dosta paznje ...Preslusaj i album "Wish you were here" od Pink Floyd - podsetilo me na to...
hifish Napisano Februar 2, 2011 #4 Napisano Februar 2, 2011 Iako njihovu muziku ne gotivim previse (u glavnom se njima odusevljavaju muzicari, tehnicko savrsenstvo bez "muzike", sto bi mi stariji rekli fale im "stvari") Petrucci-a, Portnoy-a i ostale izuzetno cenim. Ali, odsvirali oni i "Dark side of the moon" i to kako!!! Novije video koncerte od Floyd-ova i ne pustam vise - nego upravo ovo fantasticno izvodjenje Dream Theater-a... Ako je to moguce - odsvirali su i bolje od Floydova!
michabass Napisano Februar 2, 2011 #5 Napisano Februar 2, 2011 tehnicko savrsenstvo bez "muzike"hmmmm http://www.youtube.com/watch?v=k6ZW0_jmi2QKoga ova pesma ne dirne taj ne voli muziku
hifish Napisano Februar 2, 2011 #6 Napisano Februar 2, 2011 Koga ova pesma ne dirne taj ne voli muziku Znas kako kaze ona narodna: "Jedna lasta ne cini prolece"... Uzivaj i pozdrav!
laky_va Napisano Februar 2, 2011 Autor #7 Napisano Februar 2, 2011 Daleko od toga da je samo jedna lasta :)Tehnicki naravno perfektni, kao i floydi. Album sto su obradili od flojda je dobar, ma koliko se muzicara usudilo da obradi tako nesto, a da je bolje od originala ne ..Sad, to je moje misljenje, sto su flojdi bili nekad, d.t je sada.. Progresiv su i jedni i drugi, sa razlikom naravno sto su se flojdi odvukli u psihodeliju sto je na poslednjim albumima manje i manje, dok dream vise vuce na tvrdocu..Tesko je raspravljati i porediti ova dva benda, po meni su floydi ''izmislili'' muziku, nastup.. Smatram da im niko nije ravan
hifish Napisano Februar 2, 2011 #8 Napisano Februar 2, 2011 ... Tesko je raspravljati i porediti ova dva benda...Upravo u tome je stvar! NE mogu se POREDITI bendovi iz ONOG i ovog vremena... Spomenuo sam ovo njihovo izvodjenje "Dark side of the moon" kao izuzetno uspelo i nesto po cemu ih ja pamtim a ne po njihovom autorskom delu/njihovim stvarima. Mislim da sam ovim dodatnim objasnjenjem dovoljno rekao... "Cak i ako nisam u pravu, ja nisam ni u krivu!" A sad odoh da slusam Black Shabats!
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah