Jump to content

2 x Iskra TYP SEO 2903 i pločice Quad 405(S)


mitarus

Preporučeni Komentari

Dobio sam od strica pre nekoliko meseci na poklon 2 Iskra mono pojačala koje je on prepravljao. Hteo je da "čujem šta je to snaga" :) Koliko znam, dodao je kondenzatore u napajanje, stavio dodatne trafoe (u funkciji prigusnica pretpostavljam), ofarbao u mat crno, promenio terminale itd. Ima nekoliko očiglednih mana, a to su sum pri radu i odsustvo releja koji bi prekinuli izlaz, tako da svira dok se ne isprazne kondovi :doh:

Sve u svemu, meni je ovo nepraktično i provelo je vec duže vreme u ormanu, pa zato ide na prodaju da bih kupio neki komp za njegove klinke, tj. moje sestre. Pretpostavljam da nikome ne treba za upotrebu u ovakvom stanju, ali trebalo bi da tu ima korisnih delova.

Imam još i dve pločice iz ITC-a za Quad 405. Na pločicama sa "donje" strane piše 405S.

Želeo bih da sve ode zajedno, da ne rastavljam zbog hladnjaka, kutija posebno i slično. Za sada, samo u kompletu.

Ne zamerite mi, ali stvarno nemam pojma koliko ovo vredi. Neka bude 40e zato sto mi toliko fali, ali cena ni u kom smislu nije fiksna. Sugestije i ponude dobrodošle.

Pojačala se nalaze u Smederevu. Nemam automobil, možda bih mogao da organizujem da neko to dobaci do Beograda. Kontakt poželjno preko privatnih poruka na forumu.

064/175-12-24 Mitar

Postavljena slika Postavljena slika

Postavljena slika Postavljena slika

Postavljena slika Postavljena slika

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 4
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Mislim da "sivi" trafo nije bio tu fabricki, ali je vrlo moguce da gresim. Slabo se razumem, priznajem...Na netu sam našao samo dva linka (ovaj drugi je za slabiji model):http://www.audiofil.net/forum/forum_posts.asp?TID=10094http://www.diyaudio.com/forums/solid-state/16375-riz-power-amp.html

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

nije mnogo ni bitno ;pojacalo jeste radjeno za normalan zvucnicki izlaz - koji i treba da postoji na njemu , a 100V trafo je dodat i ima svoj posebni izlazbar je tako bilo na primercima sa kojima sam se ja susretaou svakom slucaju - to sto prodajes vredi svaku paru , makar bilo i nefunkcionalno

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...