Sipi Napisano Novembar 5, 2010 #45 Napisano Novembar 5, 2010 Sta kontejner, ja sam da se zadihtuje cela kuca teflonom i kroz odzak nalije 300 kubika ulja, al' moram da sacekam neki dan kad budem sam kuci...
machinori Napisano Novembar 6, 2010 #46 Napisano Novembar 6, 2010 Nece da valja. Zvuk ce se brze prenositi kroz ulje nego kroz vazduh pa nece da bude dobra stereo slika. :sarcastic_hand:A i neopren od ronilackog odela moze da nagrize to ulje.Izvini Sipi, ali Borkov predlog je ipak realniji.
Sipi Napisano Novembar 6, 2010 #47 Napisano Novembar 6, 2010 Nema tu sta je bolje, nego sta ko vise voli - subjektivne preferencije moraju uvek da imaju prednost nad razumom...
matan Napisano Maj 25, 2013 #48 Napisano Maj 25, 2013 Како " Ево ти линк ", а за нас ? Stara tema ali naleteh pa mozda bude nekom korisno, ja sam teflonska creva, platna (postoje razlicita sa razlicitim sastavom teflona i drugih materijala, sto je veci sastav teflona, bolje...), kao i ekspandirani teflon (IZOLATOR sa NAJBOLJOM DIELEKTRICNOM konstantom POSLE VAZDUHA) kupovao u Termoplasut, Mali Mokri Lug...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah