Mentok Napisano Oktobar 3, 2010 #1 Napisano Oktobar 3, 2010 Pretražio sam sve naše elektro firme, ali nema. Imaju slične 16f685, 687, 689, ali mislim da mi oni ne bi odgovarali.Hvala.
Glogov_Kolac Napisano Oktobar 4, 2010 #2 Napisano Oktobar 4, 2010 Zasto bas mora taj. Cela ta serija ima isti set instrucija. Razlike su uglavnom samo u modulima koji su integrisani. Ako vec hoces da radis sa pic-ovima bolje je uzeti seriju 18F koja je em jeftinija i lakse nabavljivija em mnogo bolja u svakom bogledu (bolji i brzi cpu, vise modula i i/o linija, veca memorija)
m-tech Napisano Oktobar 4, 2010 #3 Napisano Oktobar 4, 2010 Ima ga u Comet-u. Ustvari nemaju ga trenutno na stanju, ali moze da se naruci iz Bugarske ( ako ti nije hitno, jer ces cekati bar 10-15 dana ).
Mentok Napisano Oktobar 4, 2010 Autor #4 Napisano Oktobar 4, 2010 Zasto bas mora taj. Cela ta serija ima isti set instrucija. Razlike su uglavnom samo u modulima koji su integrisani. Ako vec hoces da radis sa pic-ovima bolje je uzeti seriju 18F koja je em jeftinija i lakse nabavljivija em mnogo bolja u svakom bogledu (bolji i brzi cpu, vise modula i i/o linija, veca memorija)Hоću da napravim ovo http://www.hobbielektronika.hu/kapcsolasok/lcm3_alkatresz_mero_muszer_-_kit_lehetoseg.html?pg=1gledao sam više uređaja po netu, ali ovaj ima najveće opsege i najviše mnogućnosti, a traži upravo ovaj PIC.Ima ga u Comet-u. Ustvari nemaju ga trenutno na stanju, ali moze da se naruci iz Bugarske ( ako ti nije hitno, jer ces cekati bar 10-15 dana ).Zahvaljujem, pogledaću.
Mentok Napisano Oktobar 26, 2010 Autor #5 Napisano Oktobar 26, 2010 Samo da javim da sam se snašao, čudnim sticajem okolnosti stići će mi PIC-ovi iz Engleske.Hvala svima na pomoći
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah