чика-Брка Napisano Jul 11, 2010 #1 Napisano Jul 11, 2010 potrebna mi je pomoc ili savet oko otvaranja rupe za 8 incni zvucnik.naime, ovih dana zavrsavam nove kabinete za moje fulove.oni imaju vrlo cudnu korpu i MORAJU biti ugradjeni iznutra.ako otvotim rupu ubodnom testerom pa posle turpijom, to neceizgledati ni za k...c, a zeleo bi da izgleda o.k. savet, pomoc, predlog ...
чика-Брка Napisano Jul 11, 2010 Autor #2 Napisano Jul 11, 2010 evo o cemu se radi.ovo je slika starog kabineta, vidi se da je drajver iznutra.a rupa otvorena svaka cast.
michabass Napisano Jul 11, 2010 #3 Napisano Jul 11, 2010 http://www.google.com/images?um=1&hl=en&tbs=isch:1&sa=1&q=circle+jig&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
чика-Брка Napisano Jul 13, 2010 Autor #4 Napisano Jul 13, 2010 ma mislio sam da mi to odradi neko iz beograda.neki kolega forumas s viskom slobodnog vremena i alata.
Ја sam sam Napisano Jul 13, 2010 #5 Napisano Jul 13, 2010 ma mislio sam da mi to odradi neko iz beograda.neki kolega forumas s viskom slobodnog vremena i alata. Донеси, па да те успут приупитам о колеги "Бокс", и обрнуто?!
чика-Брка Napisano Jul 14, 2010 Autor #6 Napisano Jul 14, 2010 hvala puno.stvarno bi mi znacilo da rupe za drajver budu lepo odradjene.kontaktiracu te kad stigne materijal, a bice i vode obogacene hmeljom.ziveo !
Ја sam sam Napisano Jul 14, 2010 #7 Napisano Jul 14, 2010 kontaktiracu te kad stigne materijal, a bice i vode obogacene hmeljom.ziveo ! Више волим Хмељ обогаћен водом .
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah