Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 15
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

zamoljava se cenjeni clan da brzo dopise jedan vic ovde , kad ga je vec zaboravio pri otvaranju teme ;inace sledi kazna :Viannen_loungelizard:

Napisano

Nema vica ali evo 6 zivotnih mudrosti: 1. Pušenje skraćuje cigaretu. 2. Alkohol ne rešava probleme. S druge strane, ni mleko takođe! 3. Rođendani su korisni! Što ih više imaš duže živiš! 4. Neke greške su tako zabavne da ih je šteta napraviti samo jednom! 5. Kada se sretnu radnici igraju fudbal. Kada se sretnu šefovi, igraju tenis. Kada se sretnu manadžeri, igraju golf. Što je funkcija veća, loptice su manje! 6. Neki šefovi su kao oblaci. Kad oni odu dani su vedriji!

Napisano

Ау Ацо, где набави толике цевке?А и ценовник си могао и мало већи да направиш, тј. већим фонтом!

Napisano

cek -- nije li zabranjeno objavljivati oglas za trece lice ?uuups ..... pogresan vorum :buehehe:

Napisano

Cek deda dobro mi rece! Pa da uzmem proviziju!!! Vidim ja nesto sam zaboravio! Dakle na one cene dodajte jos 5% usluge provizije! :sarcastic_hand: Pozdrav!P.S. Za one koji me ne znaju, zezam se!

Napisano

a mojih 5% sto te pustam da ne uzimas 5% nepoznatima ? :sarcastic_hand:elemostavi i neki drugi info - ono mail sa sve AT umesto @ - da te mogu kontaktirati i neclanovi

• Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...