Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Dakle kao što u naslovu i piše... Kupujem pločice za NS-10. Ako je neko počeo projekat pa odustao u međuvremenu. Može samo štampane pločice, može sa elektronskim komponentama, može i bez elektronskim komponentama :aikido: .Ponude može i ovde, može na [email protected], a može i na PP. Kako je kome lakše/lepše je li ??? Pa da :angel0:

• Odgovora 13
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

sta bi sa steinom - nisi rekao ( ti ili on ) da ce se naci nesto kod njega ?

Napisano

Ne znam šta bi, iskreno... Poslao sam dve PP koje nisu pročitane, jedna od 8-og, a druga juče ili preključe. Update-ovao sam status na glavnoj stranici da može da se vidi čak i ako nešto ne radi forum... Od tada se logovao dva puta i nikakav odgovor. Možda sam ja nešto krivo uradio. No nebitno, nema ljutiš. Meni trebaju pločice za NS10, pa trebaju. Naći ću ih nekako. Nije frka :aikido:

Napisano

ama - eve ti dam njegov mob na PPnije stein pizdun , samo ga ubi multitasking i vojvodjanska shizofrenija nemo neko da mi dira Steina ! :aikido:

Napisano

nije stein pizdun , samo ga ubi multitasking i vojvodjanska shizofrenija nemo neko da mi dira Steina ! :aikido:

Taman posla. Nisam ni rekao da jeste. Rek'o možda sam ja nešto zahebao (tako sam i napisao, pa valja pročitati opet), a ne on.Ma šta ja znam u stvari. Ja sam samo dokoni mladunac prestoničanin :angel0:
Napisano

Ako bas nista ne pomogne, moracu da kopam po kutijama...

Puno vam hvala :aikido: . Imaću vaš predlog u vidu ako gosn Stein ne bude u mogućnosti da mi izađe u susret...
Napisano

Haj'mo lokot. Dok se još malo razmislim šta ću da pravim. Hvala svim dobrim ljudima na ponudama :clapping:

Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...