Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

na prodaji hladnjaci sa slike:dimenzije: 190*100[mm]; meso 4[mm]; duzina rebara 60[mm].cena 35e

post-102-1245158132_thumb.jpeg

• Odgovora 15
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

u vreme kada su stigli kod mene kao poklon na jednom od foruma je krenulo da se radi brdo F5. u razgovoru sa iskusnijima receno je da bez problema jedan hladnjak moze da drzi i hladi jedan kanal pomenutog F5 koji ima disipaciju oko 60W (pricamo po kanalu; ako se dobro secam). e sad, primena moze biti dosta siroka. ja sam ih cuvao za neki projekat koji ce doci ko zna kad a do tad ce proci ko zna koliko.ako pominjemo pojacala moze hladiti borin techno, studio (recimo); mislim sta nabrajati. grubo gledano sve sto ima disipaciju oko 60-tak W po hladnjaku.pozdrav

Napisano

To ki onaj sto hladi Zen-ov prvi A1? :huh:

bidem iskren ali ne znam sta je ohladilo zenov A1 ili jos hladi ali ajde neka je to :huh:
Napisano

А које тај Бора?стоН_Колд

bora-dr. borivoje jagodic iliti boraomega na skoro svim forumima koliko ja znam
Napisano

stefaca, manje vise svi hladnjaci imaju oznaku tj tip. zatim imaju deklarisanu "kelvinazu" sve ostalo je manje bitno.

Napisano

iskreno imam samo sliku i dimenzije koje sam dao. sve ostalo vezano za hladnjake mi je totalno nepoznato

Napisano

Stefaca, hladnjaci nisu interesantni samograditeljima jer nemaju dovoljno hladjenje. Sva pitanja od pojedinih clanova postavljena u ovoj temi su provociranje.

Napisano

nemaju hladnjenje za neki clone krell-a ili aleph-a ali za takve ce ipak platiti malo vise od onoga sto ja trazim

• 1 month later...
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...