Jump to content

Phonic snagaš


Zvu

Preporučeni Komentari

Drugar prodaje snagaša. Koliko ja znam jako je malo korišćen. Mana je krckanje potenciometra, a cena je 100 evra ili 10 000 dinara. Kontakt isključivo na njegov telefon ... 063/7396911 čovek se zove Vlada i iz BG-a je.

Evo linka ka specifikaciji istog... http://www.easternelectronics.co.uk/mar1.htm , a slika je sa neta.

Postavljena slika

I pored slim dizajna, težak je oko 9 kg i ima jako lepe hladnjake ta trane tako da se uopće ne greje :buehehe: . Probano na mojim nedovršenim zvučnicima. Ajd pa nek je sretnje :buehehe:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 9
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Meni reče ovako da stavim oglas. I telefoni su njegovi (jedan lični, jedan službeni) pa ako ga neko pozove odavde, neka samo ne kaže da je sa DIYaudio nego sa HiFiforuma i odmah će dobiti jeftinije :angry7: Ono zaista izgleda malo bzvz ali ko misli da JA hoću da profitiram, ja mu mišljenje ne mogu promeniti nikakvim ubeđivanjem. Jedino je rešenje okrenuti čoveka na oba telefona da se vidi da se ne jave dva različita glasa. Ako se jave onda sam na jednom ja i pokušavam da se obogatim za 30 jevri :heh: Ako se javi isti čovek, eto odgovora :) Najradije bi on to menjao za neki vintage risiver u vrednosti od oko 70-ak evra da može da sluša neke male kutijice, kao što je i napisao. Inače mu je nadimak Zeka, zbog prezimena :buehehe:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ево, с обзиром да сам на неки начин покренуо питање цене могу само да напоменем да је појачавач веома добар.Ради у " Х " класи и стварно има 100вати по каналу.Може да ради и у Моно моду мостна веза оба појачавача, идеално за погон ефикасних Зв. кутија као и Суб Бас звучника.Препоручујем :buehehe: .дискО_Сту

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ma ne krešem ja po forumu :angry7: Nego, update oglasa u smislu da su sporni potići (jedina dva za volume na ampu kupljeni novi u Mikroprincu) zamenjeni i sad fercera bez problema :buehehe:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 3 nedelje kasnije...
  • 2 nedelje kasnije...
Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...