Jump to content

Kupujem 4x 8200uf kondezatora

Preporučeni Komentari

• Odgovora 17
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

pomoglo bi da kazes max precnik i visinu koja moze da upadne na mesto , kao i max kapacitet koji bi ti bio voljan da ugradis btw. dobrodosao :coffee:

Napisano

Hvala, to sam zaboravio da stavimSadasnji su dimenzija 30 X 55mm, kapacitet bi mogao i do 10000uf, nije toliko bitno.

Napisano

Jel' ti pasuju Siemens Sikorel 10.000uF/63V, montaza na srafove, 50 mm precnik, visina 105 mm ?

Nema sanse da te upasujem, bukvalno su knap ovi sto stoje. :coffee: Hvala
Napisano

pitaj Impulsa za info gde da narucis te sa Digikey linka

Napisano

Zato sam preporucio one Coronel Dubilier jer odgovaraju. Pokusajte kod domacih dobavljava delova da porucite. Tagor ce Vam najbrze odraditi ali i tada morate cekati bar 2 nedelje.

Napisano

Ovako, zvao sam Tagor, imaju samo neke MULTICOMP kondenzatore od 10000uf??? Da li zna neko nesto o njima, kakvog su kvaliteta??? :coffee:

Napisano

Ovako, zvao sam Tagor, imaju samo neke MULTICOMP kondenzatore od 10000uf??? Da li zna neko nesto o njima, kakvog su kvaliteta??? :coffee:

Ja ne znam nista o tim Multicomp kondovima, znam jedino da ih i farnell drzi na stanju.Bilo bi dobro da ovi nase domace prodavnica el. komponenata napisu lepo firmu a i oznaku kondenzatora da ne moras svaki cas da zvrckas telefonom. Pogledas lepo datasheet i lepo porucis a ne ovako...Zovi Bgelectronic pa vidi sta tamo ima...Takodje, mislim da schucat ima panasonis TSUP elektrolite, ali ne znam napamet voltazu i napon...Poz
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...