zmanic Napisano pre 1 sat #1 Napisano pre 1 sat (izmenjeno) Molim Vas da se ne smejete datom naslovu topica! Sve što dalje pišem je stvarna istina i svaka preporuka, predlog ili rešenje su dobrodošli. Drugaru je u ruke pao par oštećenih zvučnika Epicure 2B: HUMAN Speakers: Epicure 2 information WWW.HUMANSPEAKERS.COM Information about repairing and upgrading the Epicure 2 speaker Vezani su na HK 6250, sviraju streamove sa Net-a u prostoriji površine 50-60kvadrata, visine 3-5m (adaptirana seoska kuča) i: - on je zvukom više nego zadovoljan (ja prilično obzirom na sve) - izgledom totalno razočaran i svašta mu pada na pamet: farbanje, folije, šrpicanje neonskom farbom .... (ja bih zatvorio rupe medijapanom i furnirom iste boje i kraj, ali ne pitam se samo ja) Razlog je to što gornju wooferi nedostaju. Nisu oštećeni, nisu pregoreli, ne znamo gde su. Jednostavno ih nema i uesto njih zvrje rupe komora, u koje smo nabili crnu vunu. Maske postoje, OK su, ali estetski mu je neprihvatljivo jer je mesto vrlo prolazno itd.... Treba nam par zvučnika koji bi se uklopili tako da se u njih ne bleji i ne zapitkuje. Dve osmice koje uopšte ne bi radile ništa. Ponudite mi bilo šta tih dimenzija: zvučnike, istrošene korpe bez magneta, pasivne radijatore, ..... vaše ideje šta i kako bi uklopili u ovakvu situaciji? Hvala na ozbiljnosti. Izmenjeno pre 1 sat od zmanic
zmanic Napisano pre 1 sat Autor #2 Napisano pre 1 sat PS Molim izbegavati priče o istoriji Epicure i tretiranju vintage uredjaja. Znamo ih mnogi ovde, i mnogo etiketa svi imamo po glavama,
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah