deda_bole Napisano Jun 2 #1 Napisano Jun 2 Nekad davno uzeo ovo, ne sećam se tačno ni koliko sam platio. No, stoji mi, nisam siguran da li ću ikada praviti tako ambiciozan projekat, pa ako je neko drugi rešio da pravi neku egzotiku, eto prilike (zamišljam lampaša iz kog vire ova dva čuda od kondenzatora, mislim da bi baš bio monumentalan). Imam dva komada, proverio sam šta kaže LCR metar, deluju korektno. Jedan od ove dvojice ima malo ogreban plastičan omotač (doduše, nisam se setio da fotografišem). Dimenzije su: prečnik oko 75 mm, dužina 220 mm. Ako je neko zainteresovan i odgovara mu predložena cena od 50E za oba kom, najbolje poruka na forum. Idealno, lično preuzimanje (možda nekome trebaju i razni mrežni / stari izlazni transformatori , i toga sam nakupio). Taman pogledate u kakvom su stanju, izmerite šta treba (važi i za transformatore). Imam ja i jezgra, izolaciju, bakarnu žicu, ali to je nekad davno obećano članu djmilicicu (ako vidi oglas, ima pozdrav i poziv da dođe i pogleda da li ga nešto interesuje). Nije mi cilj da ih prodam po svaku cenu i skroz je ok ako se oglas obriše. Ipak, nešto računam da je više u kategoriji oglasa koji mogu biti od koristi drugim članovima nego što ću ja zaraditi. db
Preporučeni Komentari