Dzura Napisano April 30 #1 Napisano April 30 Pozdrav svima, a narocito ljubiteljima KEF-a. Posle (neverovatnog broja) godina stajanja, doslo je vreme (citaj zena me naterala) da se oslobodim nekih stvari za koje sam mislio da su mi najvaznije na svetu. Iz gore pomenutog razloga prodajem par NOVIH, nikad upotrebljenih, jos uvek u originalnim kutijama od stiropra, srednjetonce KEF B110 i basove KEF B300 (bez original kutija - bile su suvise velike za cuvanje). Basovi su spakovani kao na slikama. Pazeni i mazeni, cuvani na suvom.... Ko hoce da napravi KEF 105-2 ili CS9 eto prilike. Cena je 400 evra. Ja sam ih toliko platio pre 20 godina od coveka koji ih je kupio u Poljoopskrbi u Zagrebu. Cena je fiksna. Ralog prodaje... Pre par godina sam kupio original KEF 105. Drajveri ce biti oglaseni na forumu nedelju dana pre nego sto ih objavim na drugim mestima, ako se niko ne javi, ide i na KP. Tel. 065-444-11-45. Moze poziv, SMS, Viber i Whatsapp. Ako ne odgovorim odmah, javicu vam se cim budem mogao. Zoran
Preporučeni Komentari