Jump to content

Markoinidza

Član
  • Broj sadržaja

    4
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

Markoinidza's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

0

Forumska reputacija

  1. A da za NIXIE u predpojacalu postoji potenciometar za stelovanje dc offseta mislim da je 8mv koliko se secam tako da ulazni kondenzator nebih dirao ali moze da se poigra sa nekim polipropilenom pa da se vidi da li se i koliko dobija.
  2. Za kondenzatore uglavnom narucujem sa https://www.hificollective.co.uk/ postarina je smesna toliko uzimaju i nase kurirske sluzbe tako da se isplati (Shipping: Airmail Post - Non-Trackable (Europe 3) : 4,95 €) i https://www.partsconnexion.com/ tu je oko 20-tak dolara postarina tu samo ako nesto bas nemogu naci a za sitnije stvari moze i silken,orbit,kelco itd.
  3. Pa i ja sam nesto razmisljao da stavim te wima mks4 ili mkp10 na ta mesta ali nisam bio siguran da li moze a inace taj ulazni od 47uf zamenjen je sa elna silmic II i zvucna slika je progledala na oci samo su me ovi bunili pogotovo sto su serijski vezani HVALA na odgovoru.
  4. Pozdrav zamenio sam u pojacalu uglavnom sve elektrolite sa boljima elna silmicII,nichicon KZ itd. ali ova dva na slici koji su serijski vezani 2x1uf 100v na oba mesta su mi nepoznanica pa ako ima neko strucniji da mi objasni cemu sluze i bitno cime ih zameniti (boljim) hvala.
×
×
  • Kreiraj novo...